mom130 [silindi] iki haftada bir değiştiren ben. 🤔🤔 Hatta bazen haftada bir. Vallahi bu sefer çıkardım tertemizdi. Hadi yazın yine kirleniyor da. Bana yine de psikolojik olarak pis geliyor. Toz tutuyo falan diye düşünüyorum. Temiz temiz kullanıyorum.
[silindi] Yeni evliyim ondan dolayı biraz tecrübesizim evlenmeden önce hep annem yapardı bu tür işleri bilmediğim için sordum kızlar😇
Lavinyam55 [silindi] haftada iki kere nevresim değiştiriyorum millet kafayı yedin diyo ama içim rahat etmiyor
Meri3220 [silindi] kız yorumları görünce ben pisim galiba dedim 😅😅 valla 3 4 haftada 1 değiştiriyorum yeri geliyor 2 haftada 1 değişiyor duruma göre 😅 nevresim bu yani solsa ne solmasa ne kendin bide kocan görüyo tek 😃😃
suleesrky Nevresim takmaktan nefret ediyorum bu yüzden hiç sevmiyorum değiştirmeyi ama mecbur. Asla haftada bir falan uğraşamam valla. Kışın 15-20 günde bir falan yetiyor zaten kirlenmiyor ama yazın mecburen sık değişiyor.
Melisagncm @“Sevvl”#p21084033yazın haftada bir kışın iki haftada bir değiştiriyorum aman herkes birşeye illa konuşur senin canın ne zaman isterse o zaman değiştir ister ayda bir ister iki günde bir senin evin senin odan 🌼🥰
elfmoom [silindi] yazın 3 günde 1 / kışın haftada 1 değiştiriyorum evet bu kadar yıkamaya markası ne olursa olsun soluyor ama ben başka türlü rahat edemiyorum
[silindi] [silindi] hep kaynanamın yüzünden bana sen çok sık değiştiriyosun falan diyo sürekli bende ona uydum😡😡 Pis kaynana bana karışmaya doymadı bundan sond daha sık değiştircem
Busraaaaaaaaaaa12 [silindi] birlikte mi yaşıyorsunuz sanane ondan ya tövbe estağfurullah yatak bu ya ne yaptığınızı da soylede içi rahatlasın pislik
mirage333 [silindi] bu kaynananizlik bir durum degil bence. Siz 1 ay kaldiginda koktugunu falan hissetmiyormusunuz yastığın?? Ben cok terleyen biri degilim ama eşim çok terler benim onun yastigıni bile koklarım ben 🤭
eslemsi [silindi] kiz ne sıkı 20 gunde 30 gunde bir degismek az bile en fazla 2 hafta yatilir bi nevresime. Benimkiler acik renk sapsari oluyor yazim 3 4 gun icinde. Yazin 2 haftayi bile bekletemiyorum ve hep 60da yikarim hic solmadi markasi karaca