[silindi] Selam kızlar ben nevresimi max ayda bir değiştiriyorum 20 günde değiştirdiğim de oluyor bana abartıyorsun çok yıkıyorsun renkleri solacak falan diyolar sizce de abartıyor muyum? Siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz
zulal_05 [silindi] 3 günde bir yastıkları haftada bir de nevresim değiştiriyorum😅 yazın tabi daha sık oluyor sıcaktan terliyoruz felan temiz hissi gelmiyor bana
girayinannesi Ebru122 kız burda herkes Kadir ezildi olmuş utandım kalktım çarşafları söktüm bende ayda bir değiştiriyordum
Ebruliiiiiii Ben en geç 10 günde bir değiştiririm çoğunlukla haftada 1 yastık yüzlerini ise 3 günde bir istisnasız 😺
hamilelikyolculugum [silindi] bence çok normal. Hatta daha sık yıkamak bile lazım. nevresim yıkayarak solan bir şey değil bence 😄 7 yıldır kullandığım nevresimim var hala taş gibi. Kalitesiyle vs alakalı.
NeeSalman Her pazartesi nevresim değiştiririm💁🏻♀️ Yastık dediğin kafa kokar çarşaf dediğin kokar yani temiz nevresimde yatmanın hissi bambaşka bana göre. Yazın hele yastık kılıflarını daha da sık değiştiririm.
gulselican ayda bir değişen nevresim hasta yapar, iyileştirmez. bütün akar kokar orada kalıyor sağlıklı değil ayda bir 20 günde bir vs. yazın ter kışın hastalık yani..