eslemsi yavrularimm basima gelmesinden odum kopuyor. Cunku doktor hic emin olupta kiz diyemiyor bana 21 hafta oldum hala belirsiz sayilir. Basima gelse sasirmicam
Karacaaa eslemsi aynı durumdayız canm bende 21 haftaligim tam bişey diyemiyr doktor bende artık doğunca ogrenecm heralde😅
Anaadayi yavrularimm ay çok ilginç ben kaç kere gördüm cinsel organını ama kız der erkek çıkar anlarım hani erkeğin kız cikmasina çok şaşırdım bariz gözüküyor çünkü şok geçirmiştir arkadaşın zor bir durum aslında
Gulergulmez Anaadayi benim de kızım için erkek demişlerdi, hatta doktor bana pipi resmi bile verdi ama meğer orası klitorismiş😂 o karıştırabiliyormuş ortalığı 😂
minnosbiranne Anaadayi Evet olabiliyor Allah vergisi işte, arkadaşımında annesi erkek bebeğe hamile kaldığında doğumla sonuçlanmıyordu düşüyordu, 2 kız kardeş onlarda 😇 sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil 🥰
funnymummy yavrularimm benim kardeşime de kız demişler erkek doğdu😂birini daha duydum kız demişler erkek çıkmış 😂
Ceyduygu yavrularimm Kardeşime de 9 ay boyunca erkek dediler kiz doğdu. Hep mavi mavi giydi 😂 Benim bir oğlum var ikizlerime de erkek dediler benim için bir umut daha doğdu belki biri kızdır 😂
miniktirtilim yavrularimm valla çooook var böylesi ama benim basimada şu geldi Haftadan itibaren 9. Aya kadar bir kiz bi erkek denildi Cok scillik oluyordum.birde ben ve surekli bastane hastanelere sevk ediliyordum yani eğitim arastirmadan tutun özele oradan fakülteyede yada devlete ozel klinige kadar gittim. Sabah kiz kesin diyip aksamina gittigim acilde erkek dediklerini duydum😁 en son asil takipli oldugim doktor sey dedi doguma giricem son 10 dk falan narkozu vericekler beni sakinlestiriyo sozde Ayy kiz mi cikcak erkekmi cikcak ne cikcak acaba canavarmi cikcak diyordu 😁😁😁😁 Biride sey demisti yuzume huzunlu bi suratla hic cift cinsiyetli bebek duymusmuydunuzz yani aklima o bile gelmsiti artik Ben hem kiz hem erkek ismi dusundum o yuzden dogumdan 3 gün sonra kizimin adini koydum hatta😁😁 odamizda beyaz ve ahsap her iki bebegede gidecek turden alindi herseyi oyleydi
Pcoslubiranne yavrularimm arkadasima 34 haftaua kadar kiz dediler 34. Haftada erkek cikti. Ozel hastaneydi hem de.Olabiliyor böyle şeyler.
Sinemmmmm58 yavrularimm benimde kuzenimin esi yasadi o durumu🤣 dogana kadar erkek dediler kuzenim bi havalara girdi erkek adamin erkek oglu olur soyle boyle diye karisi doguma gitti cikti kizi oldu cok dalga gecmislerdi🤣🤣