Gulergulmez Anaadayi benim de kızım için erkek demişlerdi, hatta doktor bana pipi resmi bile verdi ama meğer orası klitorismiş😂 o karıştırabiliyormuş ortalığı 😂
Mirayelif Gulergulmez bacak arası pipi gördünüz mü acaba banada erkek dedi ama nedense inanamıyorum içimden kız geçiyor🤭
Anaadayi Gulergulmez valla temmuz annesiyim hicbi eşya almadım 🤣 ayrıca cinsiyeti erkek diye herşey mavi olmayacak diye çıktım bu yola bakalım kız olmasi hayalimdi 🤣🤣🤣🤣 klitorisse bayaaaa parti yaparım
sendekimsinnn Gulergulmez ya gerçektenmi bende kemdimden şüphelendim şimdi 14 haftalıkken gittim erkek dedi pipiyide gösterdi şimdi diyorum acaba değişirmi 😂
seri4270 yavrularimm Yaa bende şu an şok oldum emin olmak için başka doktorlara da gittim detaylıya da girdim ama bu yazınız şok etti🤷♀️ Neyse ki son 1 hafta kafam da kurmama zaman yok
Lujoso Fetal dna testi yaptırıp cinsiyetini öğrenip sonradan doğumda bebek farklı cinsiyet çıkan oldu mu? Veya duydunuz mu? Hala bir umut kızdır diyorum😀
Ecenlkrn Lujoso Ben fetal dna ile kız olduğunu öğrendim cinsiyetini yanılma payı olacağını sanmıyorum canım. Direkt dna olarak bakıldığı için. Ama burada okuduklarimdan sonra bi korkmadım değil 😁
mekutlu12 yavrularimm ay bizde böyle şeylerin olduğunu duyduğumuz için başımıza gelir diye korkuyoduk her kontrolde eşim kesin kız mı diye soruyodu. Sorma artık doktor da kız istemiyosun ondan soruyosun sanıcak dedim 😂 neyse ki bizim beklediğimiz gibi kızımız oldu
hukukcuanne_06 Ay demeyin böyle şeyler nolur kimselerin başına gelmesin ya aşırı üzülürüm:( tabi ki de sağlıklı olsun en önemlisi o ama ne bileyim çok zor bi durum
Berenn2 yavrularimm o gün o saatte bir sezaryen olan o muydu ve hani bebekleri topladıkları oda falan oluyortya bence geç olmadan dediğimi yapın ileride çok daha kötü sonuçlar doğurabilir…
haklisinesracim yavrularimm Zaten özel hastaneye güvenmek hata. Tek bir özel hastane ile olmaz bana çatın dar dedi 4 kiloya yakındı kızımı devlette normal ve de çok kolay bir şekilde doğurdum çatımda hiçbir dardık yoktu yani. Devlette de ya da başka bir hastanede de teyit edip baktirsaydi keşke.