yavrularimm Selamünaleyküm kızlar böyle bir durum yaşayan var mı Benim arkadaşım dün doğum yapmış 9 ay boyunca bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu söylemişler arkadaşım da ona göre hazırlıklar yapmış yani bebeğin ismi bile hazırmış ama dün erkek doğurmuş Bu nasıl olabilir Böyle bir durum yaşayan var mı Şimdi tekrardan dolaplarını yenilemek zorunda yani bu doktor hatası mı yoksa bebeğin duruş pozisyonuna mı alakalı hepimiz çok şaşırdık çünkü bebeğin ismi bile hazırdı bu duruma bir tek eşi sevindi çünkü hep erkek istiyordu ve bu dediğim konu özel bir hastanede geçiyor yani kız 9 ay boyunca özel hastaneye gidiyor özel hastanedeki Doktor bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu söylüyor Artık özel hastanelerde güvenmeyecek ne günlere kaldık Allah’ım
Esosunannesi_ yavrularimm canım bnm gorumcemin eltisi kadın hem devlete hem özele gitmiş 9 ay boyunca kız demişler kadın bı doğuruyor erkek çok şaşırıyorlar aynı senin arkadaşın gibi işte herşey falan almışlar hazırlamışlar isim hazr falan ama çocuk erkek hastaneden davacı olcaklardi ama sonra noldu bilmiyorum öyle olanlar var oluyor yani son dakika doğunca cinsiyet değişen çok
Ilkmeyvem yavrularimm aynısı komşumun başına geldi 8 buçuk aylık hep kız denildi doğum için memleketine ilk doğum yaptığı doktoruna gitti cinsiyeti erkek çıktı 🤣
Meltemsalhogl Kuzenimde aynı oldu dogana kadar kız dediler erkek doğdu yani doktor acemiliği mi yoksa kordon surekli o bölgede oldugu icin mi yanlış gormuşler ama demekko hep aynı doktora gitmemek lazim arada farkli doktorunda bakması iyi olur
Anaadayi yavrularimm ay çok ilginç ben kaç kere gördüm cinsel organını ama kız der erkek çıkar anlarım hani erkeğin kız cikmasina çok şaşırdım bariz gözüküyor çünkü şok geçirmiştir arkadaşın zor bir durum aslında
seri4270 yavrularimm Yaa bende şu an şok oldum emin olmak için başka doktorlara da gittim detaylıya da girdim ama bu yazınız şok etti🤷♀️ Neyse ki son 1 hafta kafam da kurmama zaman yok
Busramzcgl yavrularimm ay benim de bebeğim erkek hediyelikleri isimlikleri kıyafetleri herşeyi hazır korktum şuan
Mutluhatun yavrularimm valla ben hiç bilmiyorum ilk fotoğraflarımı görseniz hepsi mavili bilmeyen biri erkek bebek der🥲😂
Sinemmmmm58 yavrularimm benimde kuzenimin esi yasadi o durumu🤣 dogana kadar erkek dediler kuzenim bi havalara girdi erkek adamin erkek oglu olur soyle boyle diye karisi doguma gitti cikti kizi oldu cok dalga gecmislerdi🤣🤣
Yasemincee Yaşayanlar var. Doğum anında uyanık mıydı. Uyutularak girmiş olsam doğuma çocuk farklı verilse DNA yaptırırdım yine de zor bir durum. Ama duydum yani böyle olanları
edis22 Yasemincee aynen valla bende olsam dna yaptiririm. Ne demek detayliya bile git orda kiz desinler sonra erkek versinler kucagima. Var bu iste bir is🤷🏻♀️🤔🤭
N_3637 yavrularimm bende boyle hikayeler çok duydum o kadar hazırlık yaptık ya erkek olursa korkusu oluyor içimde😅
Inan_busra40 yavrularimm ablamın küçük kızına da hep erkek dediler şehir değişikliği yaptı tayinden dolayı orda gittiği doktorlarda erkek dediler ama şuan 6 yaşında Fırlama bir kızımız var 😂❤️
Barisinannesi yavrularimm 91 liyim anneme erkek demisler hep erkek diye beklenmisim adim kiyafetlerim hep hazır hep mavi annem dogunca oglumu getirin diyor 🤣 bi bakiyor kiz kadin haliyle şok olmus haha arkadasim da detayliya kadar kiz biliyordu halisini bile yaptırdı isimli detaylida bi bakiyorlar erkek oluyor boyle seyler
minnosbiranne yavrularimm dayımın 3 kızı var, erkek olsun diye 4.yü denediler 😂 Allah nasip etti 4.bebeğe hamile kaldı yengem, kontrollerine felan hep düzenli gitmişti, 9 ay boyunca bebeğe erkek dediler, bi doğdu oda kız 😂😂😂😂