Serapmehmet_19 burcuo aynı durumdayım valla canım inşallah sayılı gün çabuk geçer de kavuşuruz yavrularımıza🤲🏻bizimde son 35 yazıyor ❤️
Hasret2121 Kızlar bu bacak aramdaki kemiklerin kırılacak gibi ağrıması normal mi bir bana mı oluyor yoksa yattığım yerden kalkamıyorum Ağrı’dan
Papatyaytt Serapmehmet_19 bizde 35+2 olduk oğluşum bekliyoruz tüm sülale ilk torun her iki tarafta da bebeğe hasretler bizde aynı bebeğimiz dogsada doya foya koklayıp sevsem diye bekliyotuz bakalım🥰😍😘🤲🤰
Serapmehmet_19 Papatyaytt ay ne güzell herkes dört gözle bekliyodur valla bizim de ilk erkek torun olucak nasipse, daha ilk gebeliğim evimizin de ilk bebeği olucak Allah nasip ederse, bizde aşırı heyecanlı ve sabırsısız, sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah, 😍😍❤️
Serapmehmet_19 Sinem_20 yaa çok heyecanlı, şuan düşünemiyorum şu son 4 gün size 4 ay gibi geçer heyecan vardır baya, sağ salim kavuş evladına canım
panpancabo Serapmehmet_19 34+1 pırasa olduk biz de 😊 heyecanla beklemedeyiz, hazırlıklar sürüyor 😊 sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz ♥️
Bahar_mehmet Serapmehmet_19 Bizde oğluşumla 38+1 lahana olduk uygulamaya göre 13 gün var ama ben normal doğum istediğim için bakalım ne zaman gelicek paşam 🤗😍
kbrkrblt16 Serapmehmet_19 umarım artık zorlanmaya başladım bende vakti gelse de doğursam diye düşünüyorum hep 😁
Serapmehmet_19 kbrkrblt16 aynı bende öyle diyorum ama zamanında sağlıklıca gelsinler bu kadar bekledik biraz daha bekleriz Allahın izniyle ❤️❤️😍
Sulemmmihrimah Sblbngl 35+2 olduk alt bölgede ağrıların oluyor mu cnm rahat yürüyemiyorum ben artık kemiklerim aciyo
burcuo Sulemmmihrimah Benim de 35+3, hafiften olmaya başladı bu hafta. Yürümeyi engellemiyor ama oturup kalkarken ufaktan hissediyorum
Sinem_20 Serapmehmet_19 Heyecan korku hepsi birbirine karıştı gözüme uyku girmiyor🥲Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah🤍