Sinem_20 Serapmehmet_19 Heyecan korku hepsi birbirine karıştı gözüme uyku girmiyor🥲Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah🤍
Afro-dit Serapmehmet_19 35+5 pazı olmaktan çıkmak üzere başka bir sebze tada meyveye geçiş yapacak inşallah 🤲🥰
Serapmehmet_19 Afro-dit maaşallah canım az kaldı inşallah, bizde bi hafta geriden sizi takip ediyoruz oğlumla 😍
asel35ece Serapmehmet_19 35+5 ile son 30 artık 🥰 hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize bi yandan doğsun artık derken bir yandan da doğum stresi var artık ufak tefek bir iki şey dışında her şeyimiz hazır çok şükür
Serapmehmet_19 asel35ece bizde de öyle canım valla heyecan korku hepsi bir arada, sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah
burcuo Sulemmmihrimah Benim de 35+3, hafiften olmaya başladı bu hafta. Yürümeyi engellemiyor ama oturup kalkarken ufaktan hissediyorum
Serapmehmet_19 Alshdksb ooyy çok az kalmış maaşallah, bende bi an önce 37 olmak istiyorum artık, sanki 35 37 ye çok uzak gibi 😅😅bu iki hafta nasıl geçerrr😃
Serapmehmet_19 Hasret2121 yaa anladım canım, benim de ağrılarım olunca anca o dindiriyor magnezyum iyi geliyor bana o yüzden demiştim sana da
Berru Serapmehmet_19 bende bugün itibariyle 34 haftalık oldum valizimi hazırlayıp arabaya bile koyduk artık beklemeye geçtik hakkımızda hayırlısı
Serapmehmet_19 Berru en iyisini yapmışsın canım bu haftadan sonra belki daha da ağırlaşacaksın, hazırlayıp beklemek en güzeli, hayırlı doğumlarımız olsun 🌸🤲🏻