Serapmehmet_19 Hamdolsun bu haftayı da gördük, son 35 çok şükür az kaldı , herşeyimiz hazır heyecanlıyız, oğluşum bi an önce doğsa da sevsek modundayız, sizlerde durumlar nedir hanımlar, kaç haftalıksınız😍😍❤️❤️
Nurmetozz Benim yolum daha uzun😊 17 olduk oğluşumla. Hafiften göbeğim çıktı özellikle akşamları çıkıyor ve hareketlerni azda olsa hissetmeye başladım sağ tarafımda sürekli. Tam anlamıyla hissetmeyi dört gözle bekliyorum. Tecrübeli hamişler ne zaman hissederim acaba😥
Serapmehmet_19 Nurmetozz bende 17 de çok hafif seğirme gibi hissediyordum 18 de daha da netleşti canım
Serapmehmet_19 Sblbngl siz 36 ya doğru gidiyorsunuz bizde sizi takip ediyoruz😍sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻
Sulemmmihrimah Sblbngl 35+2 olduk alt bölgede ağrıların oluyor mu cnm rahat yürüyemiyorum ben artık kemiklerim aciyo
Serapmehmet_19 kbrkrblt16 30 lu haftalara gelmişsiniz maaşallah ama 30 dan sonrası benim için hiç geçmedi inşallah sizin hızlı geçer 🥺😅😅
kbrkrblt16 Serapmehmet_19 umarım artık zorlanmaya başladım bende vakti gelse de doğursam diye düşünüyorum hep 😁
burcuo Serapmehmet_19 Son 32 gün görünüyor uygulamaya göre 😊🌿 Ara ara olan ödemlerden başka bir şikayetim yok şimdilik ama oturup kalkarken hafiften aşağıda baskı hissediyor gibiyim. Onun dışında doğsa da görsek diyorum artık 😊
Serapmehmet_19 burcuo aynı durumdayım valla canım inşallah sayılı gün çabuk geçer de kavuşuruz yavrularımıza🤲🏻bizimde son 35 yazıyor ❤️