• Doğum
  • Doğuramıyorum son 4 🥴

Al benden de o kadar artık çok heyecanlanıyorum ve de sabırsızlanıyorum bizimde son 4 yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne olacak 😃

39+4 son 3 gün ama hiç belirtim yok 🥲🥲 Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 🤍 bizim kızımız olacak Allah nasip ederse senin cinsiyet ne ?

Son 0 bizimde artık doğması lazım ama niyeti pek yok gibi bizim kızın 😔 Sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🤲🏻 Pazartesiye kadar doğmazsa ilaçla açılma sağlayalım demişti doktorum bakalım yarın büyük gün inşallah gece sancım gelir dua edin kızlar 🤲🏻🥰😊

gullucuk son 2 doğuramıyorum bu gece bi değişik ağrım var ama inşallahh gelir alta da çok baskı hissediyorum

Son 6. Cinsiyet kız . Midem de yaşıyor hala dönme bile yok 😒

gullucuk ya senin dört benim 2 gün çok korkuyırum artık bi sorun olacak diye 😟

Mervek92 benim oğlan 😊 hep merak ediyordum aynı gündekilerin cinsiyetini. Farklı olabiliyormuş 😁🥰

gullucuk son 3 e girdik belirti yok hala yarın kontrol var dua edin belki doğumda olabilir suniyle

gullucuk Benim 40+2 de gelmişti kızım 😂 son adet tarihine göre ortalama bir tahmin yapiliyor net bir taroh degil sonuçta o. Hergun yürüyüş vs yapmama ragmen bir ise yaramadi. Son gün sokak kopekleri kovaladı. 40 haftalik halimle koşunca o gece doğum sancim başladı.