Nemregn gullucuk son 3 e girdik belirti yok hala yarın kontrol var dua edin belki doğumda olabilir suniyle
A152245 gullucuk Benim 40+2 de gelmişti kızım 😂 son adet tarihine göre ortalama bir tahmin yapiliyor net bir taroh degil sonuçta o. Hergun yürüyüş vs yapmama ragmen bir ise yaramadi. Son gün sokak kopekleri kovaladı. 40 haftalik halimle koşunca o gece doğum sancim başladı.
gullucuk Betulicipek27 bizde gidicez öğleden sonra gece belim ağrıdı ama sanırım üşütmüşüm sancıyı ilk defa yaşayacağım için ne olduğunu da anlamıyorum
gullucuk SerraveAnnesii bizimde kızımız olacak Allah nasip ederse sağlıkla doğsunlar bakalım hangimiz önce doğuracak 😄😄😄
Nemregn gullucuk bugün gittim kan idrar tahlili verdim acile yarın da yatış olacak galiba haber ederim dualarınızı bekliyorum
Mahirzeynepasya Benim de son 1 bugün doktor kontrolüne gidecem bakalım neler dicek çok merak ediyorum hepimiz için hayırlısı
RedFlower gullucuk bu mart bebeklerinin hiç birinin gelesi yok anlaşılan benimde son 8 ama tık yok. Baktılar soğuk içerden hiç çıkmayalım dediler herhalde 😄
Mahirzeynepasya gullucuk gittim alttan muayene etti acilman yok bebek ters doğum pozisyonu almamış 40.haftaya girdik cumaya kadar süremiz var dedi normal doğum olmazsa sezeryan olucan dedi bnde çok merak ediyorum ne olacak diye dua edin normal olsun