Bademsekeri16 Xxz benimde 5-6 hafta sonra olacak. Heralde gebeliğimiz aynı haftalarda şuan. Ben 16 haftalık oldum dün 😊
Mirayelif ilaydaelcinn_1 teşekkür ederim 🤗 bende 3 hafta sonra gideceğim inşallah daha kime gideceğimi karar veremedim doktorum üniversite hastanesine git dedi ama iyi bakarlar mı hiç içime sinmiyor
Gamze__79 Bademsekeri16 amasyada 500 e ama 15 Gun sonra kontrole gidicem oda beraber ücretsiz içinde yani
edis22 Bademsekeri16 ben bu cuma gid3cem devlette. bildigim kadariyla bedavadir bana fiyat falan soylemediler cunku🤔
EdSusam edis22 randevu nasıl aldınız acaba?bir sy önceden gidin diyorlar kadın doğuma direk hastaneden mi veriliyor randevu
miraccc Gzm23 bakırköy incirli caddesinde perinatolog mahmut güngör özel muayenehane 1 saat ilgilendi ama ben aralıkta gittim suan ücreti artmıs olabilir
ilaydaelcinn_1 Mirayelif Maalesef bende hiç iyi şeyler duymuyorum, içime sinmedi dediğiniz gibi 🥲 bu yüzden özeli tercih ettim, zorlanmadım değil ama bebeğim için değer dedim ve kıydım paraya 🙈😂🧚🏼♀️
Gizem1257 Edacelik Prof.Gökhan Yildirim Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi, İhsan Kalmaz Sokak No.2 Daire 3, Bakırköy telefon numarasını bulamadım suan ama internete yazarsaniz bulursunuz mutlaka🌸
ENEP Defneismam Defneismam kayseri Huma mı oranın yeri bende hep apayri olacak Huma ve Ahmet Emin hocanın sayesinde 8 sene sonra gebe kalabildim
RabiaBozat Smyye1B Umuttepeye ben de gidiyorum fakat bana bakmayacağını söyledi detaylı usg için. Sadece riskli gruplara bakıyoruz dedi ve şu an itibariyle 24+0 oldum artık hiç bir yer yapmaz galiba parasıyla bile 🥺🥺
Smyye1B RabiaBozat Bence yanılıyorsunuz 24.cü hafta da bakılıyor diye biliyorum çünkü doktorum en erken 20.ci en geç 24.cü hafta dedi. 😇 Bakarlar büyük ihtimalle.
mucizevar Ipekkarakus0 muayene ne kadar sürdü canım memnun kaldın mı bende adanadayım 2 doktor arasında kararsız kaldım biri o çünkü