Smyye1B RabiaBozat Bence yanılıyorsunuz 24.cü hafta da bakılıyor diye biliyorum çünkü doktorum en erken 20.ci en geç 24.cü hafta dedi. 😇 Bakarlar büyük ihtimalle.
RabiaBozat Smyye1B inşallah canım 🤗 Kocaeli’de başka yaptırabileceğim bi yer var mı maddi olarak biraz fazla buldum gittiğin yeri daha uygun var mıdır bilginiz var mı?
Smyye1B RabiaBozat Bendeki liste bu izmitte yapan yerler bunlar fiyat konusunda bir bilgim yok maalesef.
Havva6161 Biz 27+2 yiz suan ve önümüzdeki cuma gidicez baska randevu vermediler malesef bi Aydir beklioruz bu randevu icin Trabzonda özel hastanede 900tl
Jinx34 Kadıköy’de Zeki Şahinoğlu’na gittim detaylı için nakitte 700 lira yapıyorlar kartla öderseniz 800 ben çok memnun kaldım çok araştırmıştım öncesinde iyi ki Zeki Bey’i tercih etmişim tavsiye ederim
mucizevar Ipekkarakus0 muayene ne kadar sürdü canım memnun kaldın mı bende adanadayım 2 doktor arasında kararsız kaldım biri o çünkü
Ipekkarakus0 mucizevar benim bebeğimin pozisyonu iyi olduğu için 20 dk felan sürdü detaylıca bakıldı ben memnun kaldım şahsen cok tatlı dilli bir doktor herseyi söylüyor
EdSusam edis22 randevu nasıl aldınız acaba?bir sy önceden gidin diyorlar kadın doğuma direk hastaneden mi veriliyor randevu
edis22 EdSusam ben bir bucuk ay onceden aldim. Ben normalde kendi dr’um ozelde ama detayli bizim sehirde sadece devlette var. Evet direk gidip hastaneden aliyorsunuz