Barannbebek doktor hamilelikte büyümesi normal çok büyük olsaydı derdi galiba bilmiyorum pazartesi günü randevu aldim
Böbrek büyümesi
Leylasiva21 bu randevuda tekrar söylcm baktm yine ayni degstrcm canm peki üroloji ne dedi ilac verdi mi
0103qsf benim agrim dün gece oldu bugün acile gittim üroloji için Pazartesi günü randevu aldim
Leylasiva21 bende ağrı yok aslında karaciğer değerlerim yüksek olduğu için gitmiştim sağlık ocağı yönlendirdi. Kist ve yağlanma olabilir diye. Bulantı hapimla idrar yolu iltihabı için verilen haplar birbirini etkilemiş. Sol böbreğimi buyuyen. Ama sol tarafın yatınca ağrıların azaldığını okumuştum. Yani ben ultrasona girdigim için öğrendim. Sol böbreğim ağrıdığı için gitmedim.
Ebru-009 anladım Allah şifa versin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Leylasiva21 amin canım saol. Sanada çok geçmiş olsun bence panik yapma.
Ebru-009 iki kez düşük yaptım zaten çok zorlu bir hamilelik geçiriyorum her gittigimde başka bişi cikiyo o yüzden en ufak biside korkuyorum
Leylasiva21 bizi de oynatıyorlar usutme soguk algınlığı geçirdim 20.haftada
2 hafta sürdü. Bütün vitaminlerim kan değerlerim düştü. 30. Haftada erken doğum riski yaşadım. İdrar yolu iltihabı ates yaptı ates ağrı dogumu tetiklermis il merkezine sevk ettiler çok küçük yaşayamayız die. Ates 38.5 covid testi aldılar ama şüphemiz yok. Bazı hastaneler kabul etmedi. İdrar tahlili çıkınca dr.um biseyi yok acil dr.u tedbir olsun diye almış dd. Bir hastaneye kabul edildim. Gittim ambulansla. Covid suphesinden dolayı refakatçi almadılar. Serum yok iğne yok yemek yok acı çekiyorum. Kapıdan seslendim. Hemsire tlfn et dd. Tlfnun üzerinde hemsire odasının numarası yazmıyor. Aradım hastanenin çağrı merkezini hemsire odasının numarasını istedim. Hanfendi nereden arıyorsunuz diyorlar:). Hastanenizden arıyorum şu odadayım ddm. Bir gün önce gece yediğimi çıkardım sabah bisey yemedim. Buraya yatana kadar 2 serum verildi 1ini ambulansta taktılar. Yemek vermeyecekmisiniz diyorum geçti diyo serum takın diyorum sonucunuz belli değil dio. Para vereyim kantinden alın diyorum. Olmaz sonucunu belli değil alamayız diyor. Refakatçi de almadınız ben napicam ddm. Arayın isteyin güvenliğe bıraksınlar dd. Tanıdık bulduk o sayede biseyler getirdiler. Hamileyim insaf yaa. Covid olsam karantina boyunca insan muamelesi gormeyecektim herhalde.
Erken doğumda yine sevk edilirsin ddler. Cuma artık kilosu iyi korkma dd dr.um ama hastanede tek dr. Kalmis. Ayda 1 haftasonu izinliyim dd. O yoksa yine sevk ediyorlarmış. Nerede doğuracağı m belli değil bide tamamen hazırlıksız gittim üstümdeki kıyafetle gittim. Bi valiz esya başımıza ne gelir bilmedigim için ancak yeter diyorum
Ebru-009 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Allah hastanelere düşürmesin inşallah 🤲
Leylasiva21 ürolojiden önce Perinatoloji uzmanına gitmelisin sana tavsiyem
Brcnalprslnlblg neden peki
Brcnalprslnlblg detaylı ultrason diyorsaniz yaptım. Çok şükür bebekte sıkıntı çıkmadı. Benim bobregimde büyüme var. Oda bebek büyüyor baski uyguluyor diye oluyor
Leylasiva21 benimde sağda büyüme var hatta fazlaca denildi ama dayanılmayacak bir ağrı yoksa müdahale edilmiyor takip ediyorlar ultrasonla böbreklerine zarar vericek bi büyüme değilse bişey yapılmıyor idrara sürekli çık tutma dedi bana üroloji doktoru bol su alımını önerdi birde gebelikte sık görülen bir durummuş endişelenme 🙂
Nur1098 çok teşekkür ederim ya valla acayip moralim bozuldu. 9 yıl iki kez düşükten sonra o kadar korkuyorum anlatamam hep diken üstünde gibiyim
Leylasiva21 korkma bunlar gebeliğin nezlesi gribi gibi düşün moralini bozarsan bebişte gerilir . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah zamanı geldiğinde 🤲🌸🌸
Leylasiva21 geçmiş olsun ben bebekte var sandım kusura bakmayın 🤦🏻♀️
Leylasiva21 benim de öyle oldu cm bebeğim böbreğime yaşlandığı için büyüme oluyor ama sıkıntı yok Ağrı sızı oluyorsa gel demişti doktor ama 38+1 olduk hiç bı problem yaşamadık
Somerkadir4 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Leylasiva21 amiin🤲🏻