northandmother Slntstn dediğime bakma bende meraktan çatlicam da elimden bişi gelmiyor 🤣 güzel ciciler almak için dört gözle bekliyorum 🥰
Slntstn northandmother 😂😂aslında dr tahmimi söyleyene kadar bu kadar merak etmiyodum 2 haftadır daha çok neraktayım
Pheebs Slntstn Bana tarih aralığı verdi 21 ve 23. Hafta arası müsait olduğun herhangi bir güne ayarla dedi. Ben de 22. Haftayı seçtim. 🌸
Gzdt Pheebs 13 haftalıkken farklı bir doktora gittim oğlun olucak dedi dün gittim doktor önü boş kıza benziyor emin olmak için 1 hafta sonra tekrar gel dedi kızlar nazlı olur derler ama bakalım sonuç ne olucak
Pheebs fkzni Göstermeyince öyle diyorlar genelde 🤭🤭 bizimkinin bacak arası hep açıktı allahtan cok merakta bırakmadı bizi 😁
Gzdt Pheebs üsten bakınca hiç bişey gözükmüyor yandan bakınca kordon kalın olur ve bu gözüken kalın sizin Bebeğiniz kız büyük ihtimalle ama haftaya tekrar gel dedi😊
Pheebs Gzdt Genelde ilerleyen haftalarda söylenenler daha doğru oluyor 16ya kadar söylenenler yanıltıcı olabiliyor 😊
Kadriye__ fkzni 17 haftalığız hala öğrenemedik geçen gün gittim uyuyor dedi doktor yüz üstü yatmış göremedik uyanmadıda 😂
Kadriye__ fkzni evet Rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu sağ Salim de kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimiz için 😇😍