Sevda3458 alpereninannesiii ara ara sırtım ağrıyor bu aralarda boynum tutuk🙈😇 doğumum 1 nisana denk geliyor ikinci hamilelegim ilk doğum normaldi bunuda Allah izin veririse normal istiyoruz🤲😍🌷🧿
alpereninannesiii Sevda3458 bacağınıza ağrılar giriyor mu, benim sırt ve bacak ağrım var bu arada benimde 1 Nisan tabi gelirse 😂
Dilekk27 Gulsumelif bende 2 gündür temizlik yapıyorum ama bugün akşama kadar hiç hissetmedim bebeği mi şuan çok şükür hissediyorum🥰
Gulsumelif Dilekk27 rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah anlık eğilmiş bulundum ben kızım sulu boya akıtmış yere elini yıkarken ıslak mendil ile sileyim dedim pişman oldum hafif acıyınca karnim
melidi Kızlar benim de 34. Hafta son 1 haftadır hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama sancı veya kasılma değil hafif tam rhaim üstünde gibi nst dün çekildi kasılma çıkmadı. Yaşayan var mı?
seon90 Mavi_ kuzum muz ceviz süt bunları smoıthie makinan varsa hepsini karıştır iç sonrada kabak çekirdeği ye.birde yoğurt veya boza tüket kuzum belki bu şekilde kilo alır minnoş🥰🥰
Mavi_ seon90 Bu akşam yaptım ama robottan geçirdim o makineden yok malesef 🤷🏻♀️ umarım faydası olur bebeğime a
Sevda3458 alpereninannesiii ayy Aynenn 🙈🤩onu yazmayı unutmuşum özellikle gece uyurken bacağıma giriyor ağrı sağ bacağıma komple sizde de oluyormu uykunun arasında oluyor uyanıyorum hemen😑
Dilekk27 alpereninannesiii çok kötü kalçamdan ayaklarima kadar agriyo magnezyum eksikliği deniliyo genelde ama bilmiyorum 🤷♀️
Mrvyzrblgn Mavi_ Mavi_ 33+4 benimde 2 hafta önde 2800 gr ama iri olması iyi değil diyor doktorum oyüzden emdişe etmeyin önemli olan sağlığı
Aysegul3418 Mavi_ 34+1 benim bebiste 2 kilo bir hafta gerilik var sizin bebeginiz bas asagi mi acaba erken dogum riskiniz falan var mi