Mylove Neclaaaaa Mantıklı git acile kasıklarım ağrıyo geçikme var de düşük şüphesiyle hemencecik 1 saate çıkar
bluees1207 Neclaaaaa kan verdiğniz mi bilmiyorum ama inşallah hamilesinizdir . Benim ilk bunu gördüğümde kimyasal çıktı 3 kere de bunu gördüm reglim 3 gün gecikti sonra oldum ama böyle görüp gebe olanlarda var. En doğrusu kan da belli oluyor inşallah pozitif çıkar
Neclaaaaa bluees1207 şimdi hastanedeym bekliyorum canım inşallah çıkar Bi kere düşük yaptım bunda bişey olmaz umarım
Neclaaaaa Papatyadanbebek teşekkür ederim canım bekliyorum sıra gelmesini mersin de zor biraz bu durumlar
Minik_Mucizemmm_13 Neclaaaaa gözün aydın canım öncelikle hemen kan ver istersen sonuçları e nabizdan bakabilirsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻❤️ darısı isteyenlerin başına
Nurrrolli Ozlm0916 belirtilerim var gibi ama reglm bitleli 5 gün oldu test yapayım mı yapmayayım mı bilmiyorum bi düşük yaşadım bundan evvel ondan dolayı anlayabiliyorum biraz belirtileri ama korkuyorum erkenden öğreneyim dikkatli olayım diyorum napayım sizce
Ozlm0916 Nurrrolli bence bi test al bak canım için rahatlar en azından aklında süphe kalmaz . Yapmasan için içini yiyecek kendinide stres etme git bi test al yap allahım gönlündekini eline versin ❤🌷
Ozlm0916 Nurrrolli adeti bittikten hemen sonra hamile kalanlarda var senide umutlandırmak istemem ama ben adetim biter bitmez hamile kalmıştım gelecek ay adet günümde ögrenmistik bebegide 1 aylıktı hesaplamama gore adetten hemen sonra kalmisim hamile
Neclaaaaa Nurrrolli onun aynısını bende yaşıyorum şuan hastaneye geldim o yüzden direk canım başta kendimiz çoğu şeyi kabullenmemiz gerek ben 1aydır folik asit içiyorum sakin ol sabır la bekle belki bende hamile değilim evham yapıyorum bilinmez
Nurrrolli Ozlm0916 değil mi bende öyle oldu diye düşünüyorum erken test alayım mı bilmiyorum çıkmaz bence ama belirtiler var gibi ya