edanurrbilen Neclaaaaa Evett benim de üç testim böyle çıkmıştı adet günümden bir gün önce kan verdim kan ile emin oldum 💖
dilara0605 Neclaaaaa canım hastanede vereceksen nöbetçiler oluyo labaratuarda çıkar geçte olsa beklemek istemezsen ver
Ozlm0916 Neclaaaaa ne güzel duygular icin kıpır kıpır şuan 😇🥰😍 ben ilk ögrendigimde 2 tane daha test alıp bakmştm heycandan 😅😅
Ozlm0916 Neclaaaaa evet canım hamilesin tebrikler allah saglıkla kucağına almayı nasıp eylesin 🥰😍 silik cizgi ciktigina göre daha yeni 🤗🤗
Cemoss46 Neclaaaaa şimdi devlet hastanesinde vermen içinde randevu alıyorsun sağlık pcağında veremezsin bu saatten sonra ama özelde verebilirsin zaten e nabıza düşüyor pazartesiye kalmaz akşam düşer e nabıza
Cemoss46 Neclaaaaa canım devlette kan vermek için gidip kadın doğumcudan barkod alman lazım randevu olmadığı için 16.00 dan sonra veriyorlar gece de e nabıza düşer zaten
Mylove Neclaaaaa Mantıklı git acile kasıklarım ağrıyo geçikme var de düşük şüphesiyle hemencecik 1 saate çıkar
Nurrrolli Kızlar merhaba bana yardım edin bi akıl almam gerekiyo insan bu zamanlarda cidden ihtiyaç duyuyo
BsrShn6 Neclaaaaa devlette de en geç iki saate çıkıyor acilden verin kanı sonra kendiniz e nabızdan bakarsınız