fatmff Dilekkkk ınan benimki de aynı bi de fiziksel bi çöküş yaşıyorum eski halimi şimdiden özlüyorum oysa daha 23+2 insanlar sen 30 dan sonra gör asıl diyorlar. Bir an evvel 40 hafta bitse doğuma 1 gece kalsa 😂😂
GokceGenc Dilekkkk allah yandım ben 😂 hoş ben ve babasıda hareketliymişiz baya ayrıca yaramaz 😂 cocugumuzda biz gibi olur haliyle 😂 ama hiç durmuo gercekten uyumuo bnm bebiş hiç diyorum 😊
GokceGenc Dilekkkk erkek cnm ondan sordum erkek bebek cok oynuo dıolar tabi ne kdr dogru bilinmez tatlım 😊 ama şimdiden boleyse son ay hiç uyutmaz beni diyorum :(
Sarella Dilekkkk bende 23 +2 aralık sonudoğum hayırlısıyla kiloda aldım 5 kilo karnım büyüyor ve ikinci hamileliğim bir kızımdan sonra oğlumuz olacak hayırlısıyla 🙏🏻🙂🤗
Kubraygt Dilekkkk bende de henüz çatlak yok tuvalet yolunda kaldım en sinir bozucu olan o 😂 birde kıpır kıpır 😍
GokceGenc Dilekkkk hemde nası agırlık yapıo oraya ve tuvaltim gelio cok ozaman ama nası bi vurma ve ağırlık 😊 doktor ayaklarını oraya dayıyo onun için dedi snnde oledir 😊
Edanurusta Dilekkkk Bende buradayım 🙋♀️ Tahmini Doğum tarihimiz 6 Aralık ☺️ Yaz gribi geçiriyorum bir türlü geçiremedim 😔 Çatlaklarım da var 😔 Göbek aldı başını gidiyor 😭😭
GokceGenc Dilekkkk bnmde kalça kaşınıo ama çatlamadım henüz 😊 hemde bayadr kasınıo alerji gibi bişi diyorum artık 😊
Edanurusta Dilekkkk Benim göğüslerimde yok karnımın sağ tarafında var. Başka bir yerde olmasın lütfen 🤦♀️