Edanurusta Dilekkkk Benim göğüslerimde yok karnımın sağ tarafında var. Başka bir yerde olmasın lütfen 🤦♀️
GokceGenc Dilekkkk korkma cnm bişi olmaz bnmde karnım cok agrıo hergun sabaha karşı anlamıorum bnde ozaman korkuom ama alıştm şimdi artık.. ssnn tam kaç haftalık
istanbulluanne Gulecan Ayni benimde ya korkuyorum pazartesi randevum sorucam. Masalah karnim sekilden şekile giriyor bu kadar harek normal mi acaba 😕
cyln9001 24+2 yerimizde durmuyoruz tamı tamına 12 kilo aldım bogazimi durdaramiyorum lakin bebek alıyor kiloyu biraz kiloluymus doktor fazla kilo alıyorsun dedi ekmek çok fazla tüketme dedi ve şeker yüklemesi yaptırıcakmisiniz
Enurates Dilekkkk allah sifa versin canim bizde 24 haftalık olduk aralık sonu dogum . 1-2 kilo anca aldık çatlak yok henüz şükür . bide cinsiyetimizi öğrenebilsek herşey gayet güzel :)
Kubdenya Enurates bende 25 hastalığım ama bu ay baya kilo aldım toplamda 6 kilo almışım son 1 ayda 2 kilo aldım
Sirvanaydiner SeydaErgn Allah allaaaah neden yara oldukiiii benimkiler siyahladı sadecee bi de kabuk atıyooo ama hiç uğraşmıyorumm
Kubdenya SeydaErgn benimde olmuştu zeytin yağı sür dedi doktor her gün sürdüm hemen geçirdi çok açıyordu
fatmff Dilekkkk ınan benimki de aynı bi de fiziksel bi çöküş yaşıyorum eski halimi şimdiden özlüyorum oysa daha 23+2 insanlar sen 30 dan sonra gör asıl diyorlar. Bir an evvel 40 hafta bitse doğuma 1 gece kalsa 😂😂
Akaryastugba Dilekkkk bendr aynı öyle hissediyorum. Sanki hazımsızlık yaşar gibi hatta zor nefes alıyom. 22 hafta benim.