Sunu Dilekkkk ilk hamileliğimde 35 haftalıkken gece gelmişti kuzum, hiç merak etme o sana hissettiriyor geldiğini.. anlıyorsun o an ilahi bir güç sanırım, bebişim geliyor diye herkesi kaldırmıştım ki o gece oğlum kucağımdaydı
Dilekkkk Sunu kurban olurum 😍 maşallah rabbim sağlıkla nasib etsin bazen karnım öyle şişiyor yanlarım acıo eylerim yırılıo diom
Sirvanaydiner Dilekkkk instagramm kullanmıyorum ya 🙈 Amaa facebook kullanıyosaaan Şirvan Aydıner ekle canııım🙋🏼♀️
Ebbrruu gamzelianne16 badem yağı istemedim bende tüylenme yapar diye zaten biraz arttı sanki tüyler hiç gerek yok ayrıca beslemeye
Dilekkkk Ebbrruu benim doktor Boşuna gidip o kadar para verme oranın asıl amacı nemlenmek git Unibaby çatlak kremini al dedi Ama ben lieracdan memnunum
fatmff Dilekkkk Hepsi aldı başını gidiyor vallahi 😊😊 göğüslerim çok çatladı goruntumden memnun değilim. Ay hemen gel aralık 😂
Guldenn Meryem34 canım benimde mide yanmam oluyordu haZır şeyler yiyince ciğ sarımsak filan çok yapıyordu yediğim şeylere dikkat edince çok şükür artık bir sorun yaşamıyorum mide konusunda
Meryem34 Guldenn hazır yasak ondan fazla yiyemedim sarımsak hiç yiyemiyorum çiğ 😅 annem bana cekmişsin dedi hamile kaldığımdan beri var bende 🤭
GokceGenc Gulecan bnde bunu sorucaktım ben 24+5 teyim benim bebişte hiç durmuyor hatta dun doktorda ilk bi baktık kafasını bacak arasına almış bi tuaf duruodu 😊 yerinde durmuo zor baktı doktor 😊 saglıklı bu bebiş dedi doktor ama ne blim bende dedim kendi kendime neden bukdr harektli yaramazmı olcak demekki cok dedim 😂