miniklinaa Seyma-06 çok memnunum bir kaç doktor daha denedim ama Ahmet hoca gerçekten iyi sosyal medyadan da bakabilirsiniz, ben yeniyıl zammından önce aldım sanırım fiyatlar değişti o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim sizi 😔
miniklinaa Burcutoprakalp ben yeni yıldan önce aldım fiyatları değişti diye biliyorum yanlış yönlendirmeyeyim o yüzden ama sanırım özel sigortanız var anlaşması olduğunu duydum, benim özel sigortam yok normale göre biraz daha fiyatı yüksek ama bence değiyor
Seyma-06 merve2306 evet ama yoğunluktan randevu alınmıyor berna hocadan aldım onun için de iyi diyorlar
Kdrbebgm merve2306 ben memnunum iligili tatlı dilli bir doktor baya . Ama çok hastası var yoğunluktan dolayı bekleme durumu felan olabiliyor bazen , insanın kesinlikle içini rahatlatan ve görüldüğü kadarıyla oldukça deneyimli gibi
drmeri Ankara sincan lokman hekim, ozgul ozgan Çelikel hanima gidiyorum. memnunum. doğum paketi 7500₺
Nezii Burcutoprakalp Deniz hocaya mail atarsanız kabul edebilir. Ancak kendisi riskli gebelik doktoru. Normal ilerleyen bir hamileliğiniz varsa kabul etmeyebilir.
bebisinnannesi Nezii merhaba ben de riskli gebeyim ama deniz hocanın asistanları muayene ediyor hep. Deniz hocaya ulaşamıyoruz siz nasıl görüştünüz. Bana da bilgi verir misiniz
pnrmrt yasemin_37 ankara üniversitesinin hocası öZel muayenehanesi var next level da benim eski doktorum alanında çok iyidir
Meleq Seyma-06 ben şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum doğumu da öyle düşünüyorum..cinsiyet için a life da berna seyhana gittim ondan da çok memnunum eşim kızımızı görmek istediğinde oraya gidiyoruz..
Meryemtolga Burcutoprakalp Batikent medical park Aylin Aker Ayrim hocaya gidiyorum. Ocaktan once dogum paketi almistim fiyatlar degisti kac oldu bilmiyorum. Ama cok memnunum.