Selintrkn Yagmurkcr97 38 de yapılmıyo mu çatı muayenesi ben 36+4 3 gün önce gittim yapmadı doktor iki hafta sonra gel dedi bu arada uyku yok yürürken sancı giriyo zorlanıyorum artık herşeyde
Yagmurkcr97 Selintrkn doğrudur kesin ozamnlar olunuyodur.. almanyada kaldıgım için ne zaman yaparlar hiç bir fikrim yok.. 😃
Gulcandogansadi Selintrkn 37 de yapılıyo ben 35 de gittim en son 37 de çatı muaynesi dedi belki doktordan doktora değişiyodur ama tbi olabilr
Yagmurkcr97 Gulcandogansadi vallaha benm doktor en son 30 haftalıkken baktı kiloya. 1389 gram daydı ozamanlar. Şimdi kaç yarn belki belli olur😊 sizin bebiişn kilosu ne kadar
Gulcandogansadi Yagmurkcr97 35. Haftama girmeden önce gittiğimde 2500 dü cuma gidicem hemen hemen 3 olmuştur heralde ☺️
Gulcandogansadi Aylineren yani artıl herşey batar bize bilmediğimiz için herşeye endişelenebiliriz ☺️
dilanbartos Yurt dışında ultrasonun bebeği zararlı olduğu algısı var. Ne kadar az o kadar iyi diyorlar. Belki ondandır..
dilanbartos Gulcandogansadi suda Doğum yapacağız bir aksilik çıkmazsa. Bugün yarın hastaneyi seçip onu bilgilendirmem gerekiyor. Doktorum gerçekten çok iyi yoksa uğraşmazdım bu kadar 😂
Selintrkn Yagmurkcr97 beni de haftaya grl demedi 36 hafta olmama rağmen canım iki hafta sonra gelebilirsin dedi 38 olcam
Bahar54 Gulcandogansadi 37+4 olduk kasilmalar cogaldi doktorum alttan muayene etmek istemedi dogumu baslatmamak adina. 3 gunde bir kontrole cagirdi :)
Nuraypazarlioglu dilanbartos genelde 34 35den sonra haftada bire düşüyor ondan önce 2 haftada bir. 29 30.haftadan onceise ayda1
Yagmurkcr97 dilanbartos vallaha öyle😂 Bi ay olacak en son normal kontrole gitmeyeli ya bebeği özlüyorzz😁