dilanbartos Gulcandogansadi Viyana’da yaşıyorum. Özel sağlık sigortası yaptırmadan burada özelde doğurmak aşırı pahalı. 7500€ dan başlıyor sanırım. Eşim konuşurken duymuştum. Devlet de 2500 civarı ama zorunlu sağlık sigortan var ve onlar ödüyor. Suda Doğum istediğim için özelde Doğum yapacağım inş bir aksilik çıkmazsa
Yagmurkcr97 Gulcandogansadi kilosunu söylerlerse şayet😒 Bizim doktorlar bir cins burda😂 Simdiye kadar bebegmn cinsiyetini bile goremediler oyle soyleym sana. Turkiyeye 20. Haftalikken gttm bi haftaligina. Turkiyede ogrendm bebegn cinsiyetini.
Yagmurkcr97 dilanbartos vallaha öyle😂 Bi ay olacak en son normal kontrole gitmeyeli ya bebeği özlüyorzz😁
Gulcandogansadi dilanbartos anladım canım ben burda ne kadar hiç bilmiyorum pahalıdır diye sorma gereksinimi bile duymuyorum ☺️ Benğm gittiğim hastanede normal 1150 sezeryan 1950 tl
Mervecan Bende dün gittim Dr a 35 haftalık olduk bebeğimin kilosu 2960 ama Dr fazla kilo almış yemene dikkat et dedi. Endişelendim biraz 🙄 bizde kontrolleri haftada bire düşürdük haftaya bi daha gidecem inşaallah 😌
Gulcandogansadi Mervecan baya tosbik olmuş bebek ne yedin öyle ☺️ Çıkarması zor olur ☺️ Sağlıkla kucağına al inş 🙏
dilanbartos Gulcandogansadi ya benim olayım biraz farklı. Devlette de doğururdum. Sorun değil ama yalnız olacağım. Ailemden kimse gelmeyecek. Eşimin ailesi de eve geçince geleceklermiş. Görümcem çocuklarının okulu yüzünden gelemiyormuş. Devlette odalar üç kişilik ve tek kişilik bir tane odası var. Suda Doğum için havuzlarını da tadilata sokmuşlar kasıma kadar açılmazmış. Eşime dedim. Sade bir nikahla evlendik düğün istemedim ama bari bunu iyi koşullarda yapalım. Zaten buruk olacak içim. Yalnız olacağım. O da kırmadı sağolsun.
Mervecan Gulcandogansadi işte bende ondan korkmaya başladım. Allah nasip ederse normal diye istiyordum 🙄 dua edin sağlıklı olsunda tabi hayırlısıyla normal olsun. Öyle tatlı yemeyi seven biri de değilim yemeğim çok fazla Yok şeker yüklemesinde şekerim çıkmadı çok şükür ama inşaallah kilo alımı normale döner bu hafta 🙁🙁
MelikeAkyzeliker Gulcandogansadi protein kaçağı dendi bi düşüyor bi çıkıyor birini hallediyoruz baska birsey çıkıyor yoruldum valla 🙁🙁 bu arada kizimla adaş olacak kızınız bizimkide duru olacak 😊
Yagmurkcr97 Gulcandogansadi vallaha cidden cok uzuluyorum.. ilk zamanlarda bebek hareketli diye goremiyorum dedi doktor. Simdide buyuk oldu diye goremiyorum diyo.. bi kere turkiyede cinsiyeti belli oldu, ama insanin yinede icinde suphesi oluyo acaba yanilma payi varmidir diye..
Gulcandogansadi dilanbartos herşey gönlünüzce olur inşallah nasıl olcak acaba suda doğumlar farklı oluyo internetten falan çok izledim de değişik yani heyecanlımısun ☺️
Adakus Gulcandogansadi nayırrr olamadıkl 😁😁 kızım da direniyor vücudumda direniyor Allah sonumu hayır etsin inşallah 😁 bir gram sızı agrı dahi yok hoplayıp yürüyorum bi sızı dahi hissetmiyorum nasıl bir vücuttur bendeki adaçayı bile içiyorum şuan iki uç gündür düzenli de içiyorum yook 😁 sancım olsa o da 1 hafta sürerdi diye düşündüm ama o da yok 40 haftaya kadar olmayınca ben suni sancıdan korkuyorum kendi sancıma razıyım da suni yapmadan önce dilerim olur herşey 🙈
Gulcandogansadi Adakus inşallah ama korkma ya ona odaklanma bebeğini kucağına alınca geçicek herşey öok güzel bi bebek kucağında olcak düşünsene ☺️🙏