Gulcandogansadi Kızlar ne durumdasınız kasılmalarınız oluyomu belirtileriniz varmı çatı muaynesi oldunuzmu bide ☺️
cinderella Gulcandogansadi bende 37+1 oldum arada sancı giriyo geri gidiyo valla kasıklarıma çok baskı oluyo bide akıntı bayaa çoğaldı Buda normalmiş yürürken belime kalçama ağrı fln saplanıyo hayırlısı olsun bakalım
MelisaMila Gulcandogansadi ben 35+4 üm. Bel ve sırt ağrısına dayanamaz oldum kilodan mı acaba 13 kg aldım 🤷🏼♀️😥
Bahar54 Gulcandogansadi 37+4 olduk kasilmalar cogaldi doktorum alttan muayene etmek istemedi dogumu baslatmamak adina. 3 gunde bir kontrole cagirdi :)
Gulcandogansadi Yagmurkcr97 benimde kasıklarım ve belim ağrıyo iki gündür cuma günü kontrölüm var çatı muaynesi olcm bkalım
meltemm cinderella Canm aynı haftadayız bişey sorcam karnın alt kısmı yumurta gibi ve çok yumuşak oldumu sende
dilanbartos Sanırım Türkiye’deki doktorlar son haftalarda daha çok ilgili.. Benim doktorum hiç bana sık sık görüşeceğiz demiyor valla. Doğumda görüşürüz diyor :( yarın 36 haftalık olacağım bi de.. üzülüyorum vallahi..
Gulcandogansadi dilanbartos ne kadar sürede bi çağırıyo ki doktorunuz ben 32 den beri iki haftada bir gidiyorum 37 den sonra her hafta olcak
Yagmurkcr97 Gulcandogansadi hemen bi iş yapmaya kalkışsam belim ağrır sadece yada biraz ayakta dursam tabi. Çatı muayenesi olmadım, yarn 36. haftama giriyorum, bakalım yarın doktor ne yapacak.
Cnnckr 36+3 ben de yarım saattir ufak ufak sancıya benzer seyler hissediyorum. Sanki gaz sancısına benzer ufak ufak spazm gibi. Keşke nasıl bir şey hissetmemiz gerektiğini tam olarak bilebilsek 🙄
dilanbartos Gulcandogansadi ben genelde ayda bir gidiyorum. 2 hafta önce gittim en son. Ayın 5’inde randevum var. Sistemleri mi böyle yoksa gerek mi görmüyorlar bilmiyorum vallahi.
Selintrkn Yagmurkcr97 38 de yapılmıyo mu çatı muayenesi ben 36+4 3 gün önce gittim yapmadı doktor iki hafta sonra gel dedi bu arada uyku yok yürürken sancı giriyo zorlanıyorum artık herşeyde
Yagmurkcr97 Gulcandogansadi vallaha benm doktor en son 30 haftalıkken baktı kiloya. 1389 gram daydı ozamanlar. Şimdi kaç yarn belki belli olur😊 sizin bebiişn kilosu ne kadar
Nuraypazarlioglu dilanbartos genelde 34 35den sonra haftada bire düşüyor ondan önce 2 haftada bir. 29 30.haftadan onceise ayda1
Gulcandogansadi Aylineren yani artıl herşey batar bize bilmediğimiz için herşeye endişelenebiliriz ☺️
dilanbartos Dün bel ağrıma dayanamayıp hastaneye gittim. Ağrı kesici verip gönderdiler beni. Dedim rahimde kasılmalarım var. Sık sık oluyor. Normal dedi.