Melike00guven Burcukose Hiçbir fikrim yok 15 inde kontrolüm var o zaman soracağım bazıları emzirirken bile kullanıyormuş bu ilaçları kişiden kişiye göre değişir sanıyorum.
02rabiakardas İçeriğinde Demir olduğu için olması normal bende de oldu ishal olduğum zaman ara vermemi istedi doktorum ishal geçene kadar geçtikten sonra gün aşırı içmeye başladım vücudum alıştı şuan günlük içiyorum.
nihalimf Burcukose solgar ıron 17 mg Demir ilacı kullanıyorum. Asla kabızlık yapmıyor çok rahatım. Devletin verdiği gyneferon kasılma ve ağrı yapmıştı
nihalimf Burcukose evet doğal içerikli biraz pahalı ama içimde 90 tane var 3 ay gidiyor o yüzden her gün bir tane içiliyor
as2121 Burcukose Fertamir kullanıyorum. Toz şeklinde. Su ile karıştırıp içiyorsunuz. Tadı vişne suyu gibi. Bir sorun da yaratmadı. Severek içiyorum resmen ☺️ Siyah dışkı yapıyor sadece. Deneyebilirsiniz. Kesinliklee öneriyorum.
Eda4119 Burcukose genelde kabızlık yapar evet koyu renkte oluyor benimde öyleydi ama kabızlık cok yasadım ben halada yasıyorum o problemlerim olmadı