Burcukose 2 gündür kan ilacı içiyorum ishal ve mide ağrısı yapıyor. Bir siyah diski böyle olan var mı? Bir de ishal yapmayan kan ilacı 😑
Deletedmom_33 Burcukose Oroferon da kullandım şuan doğum sonrası gyno Ferro kullanıyorum ikisi de ishal yapmadı
Burcukose midekoruyucu ya benim bağırsaklarım hemen her şeyden etkilenir bunda ishal yaptı inşallah geçici bir durumdur . Demek ki kişiden kişiye göre değişiyor siz kaç ay kullandınız?
Deletedmom727271 Yan etkileri canım bir süre sonra mide alışınca yapmayı bırakır. Eğer devam ederse doktoruna danış başka versin 🌼
Melike00guven Kullandığınız ilaçların adı nedir ? Benimde sürekli midemi bulandırıyor ve istifra ettiriyor.
Melike00guven Burcukose Kullandığım ilaçlardan farklıymış Allah yardımcınız olsun bende de aynı şikayetler mevcut bende bir aydır kullanıyorum kan vitamin ilaçlarını.
Melike00guven Burcukose Hiçbir fikrim yok 15 inde kontrolüm var o zaman soracağım bazıları emzirirken bile kullanıyormuş bu ilaçları kişiden kişiye göre değişir sanıyorum.