Loyam Nasıl mutlu oldum anlatamam 😊😊 korka korka okudum ilk doğan bebeğimi 50 günün sonunda ikinci doğan bebeğimi 59 günün sonunda evime aldım yazısını okuyunca istemsizce sesli, ohh şükür demişim😊😊 sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah 🙏
Ntugba Sedakanikyis ah canım nasıl duygulandım anlatamadım bende 30 haftalık doğum yaptım bebegim 35 gündür küvezde sağlıkla büyüt kuzularını inşallah canım
Sedakanikyis Dua Melikeznar Deletedmom34 Çok teşekkür ederim hepinize😊 Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Melikeznar Sedakanikyis çok şükür evlatlarınızı sağ sağlim kucağınıza almışssınız allah sağlıklı uzun ömürler versin ikisinide🙏🏻
Deletedmom34 Sedakanikyis İnanın gözlerim dolarak okudum. Allahım size bağışlasın evlatlarınızı yokluklarını göstermesin inşallah. 😇
mehtap28 Masallah subhanallah ne guzel hayrlisiyla kucaginiza almissiniz Rabbim acilarini göstermesin 🤲🏻
Selcannnn Sedakanikyis dha az önce post acmistim erken dogum olabilir diye yatisim yapildi 29 hftalik tek yumurta ikizlerim olcak Allah nasip ederse resmen ilaç gbi bi dogum hikayesi oldu benim icin 😢😢
Sedakanikyis Selcannnn Allah'a teslim ol çünkü en iyisini o bilir. Sakın ağlama üzme kendini. İnşallah zamanında doğum yaparsın sağlıklı sıhhatli.
Eyllmrtsln O kadar korktum ki çocuklara bişey oldu mu diye yüregim ağzımda soluksuz okudum Allah yardımcın olsun gözün aydın
Sedakanikyis Gks Allah sağ salim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, moralinizi bozmayın asla.