ogretmenHnmm hayır benim olayım aslında çok uzun bir mevzu.
Anlatayım mümkün olduğunca kısadan
Geçen sene mart ayında korunmayı bıraktık mayıs ayında kimyasal gebelik oldu gittiğim doktor bu kadar erken test yapma en az 10 gün geçmesini bekle dedi. Ama ben radyoloji de çalıştığım için erkenden yapmak zorundaydım ona göre alandan ayrılmam gerekiyordu. Her ay test yapıyordum evde 3 kere silik çizgi çıktı 2-3 gün reglim gecikti ama sonra regli oluyordum en sonunda kendi hastanemdeki kadım doğumcumla görüştüm o bana eğer her seferinde kimyasal gebelik geçiriyorsan buna genetik araştırma gerekebilir o yüzden sen 1 gün bile geçse kan ver direk dedi. 3 kere kanda kimyasal gebelik tanısı alırsak sonrasında genetik araştırma yaptıracaktık. Ekim ayında regliden 2-3 gün sonra sadece 1 kere birlikteliğimiz oldu sonrasında eşimin ailesinde covid çıktı dedesi teyzesi annanesi dayısı hastanede yattı dedemiz yoğun bakımdaydı ben hemşireyim diye sürekli yanındaydım ben ilgilenip ben doktorlarla görüşüyordum. Sonra aaa benim günüm geliyor bu karışıklıkta unutmayayım yinede bir kan vereyim dedim kesin gebe değilim zaten ya öyle düşünüyorum. Sonra birde ne göreyim pozitif .sonra dedemizi kaybettik onun telaşı vardı o telaştan mı anlamadım yoksa gerçekten hiç belirtim olmadı mı bende bilmiyorum açıkçası ama ben hiç birşey anlamadım kendimde sadece 6. Haftada ağzımda değişik bir tad değişikliği olmuştu o kadar