Cerenny bluees1207 çok doğru söylediniz gerçekten ilk baş çoook heveslenip birden üzülmektense birazcık duygularımızı kontrol altına almamız gerekiyor sanırım sonra ciddi üzüntüler yaşayabiliyoruz bizler😒🤍
bluees1207 Cerenny kesinlikle öyle ben olaylara hep böyle bakıyorum o zaman daha az üzülüyorum. He tabi birde pozitif olmak evrene pozitif mesajlar yollamak negatifi çekmemek de gerek. Ama bazı konularda böyle olmakda ciddi fayda var 😊
ogretmenHnmm Cerenny aynen onlarin üzüldüğüne mi yanalim olmadığına mi yanalım en iyisi mi sadece kendimiz ustlenmek olana kadar 😂😂 hatta bu sefer keseyi görene kadar söylemeyi düşünmüyorum ben durabilirsem tabi 😂Allah mi söyletti noldu eğer olursa yani
Cerenny ogretmenHnmm ayy Allah söyletmiştir hadi inşallah 😅 keseyi görene kadar söylememek mii ben tutamam içimde onu sen yapabilirsen helal olsun valla😅😅
Cerenny bluees1207 evet hem pozitif olup hem gerçekçi olabilmek lazım ama bu dengeyi sağlamak çok mümkün olmuyor zaman zaman 😒
Cerenny ogretmenHnmm hahahah kuzum e nabıza baktım şuan ama işleme amenore gibi bişey girmiş beta hcg testi falan yazması gerekmiyor mu ki bi bilgin var mı acaba?
bluees1207 Cerenny amenore tanı olarak giriliyor kuzum bir tanı girmeden kan girişi yapılamıyor bthcg bakılmadı için regli görememe yada regli gecikmesi tanısı giriliyor amonere o oluyor 😊
Mrv_77_77 Cerenny bende erken gebelik testi yaptım sabah çıkmadı üzüldüm sen sorunca şimdi aklıma takıldı bende kan testi yaptırsam mı benimde mide bulantım oldu bir kaç gün psikolojik olarak mı artık bilmiyorum 😊
Cerenny Mrv_77_77 valla bence yaptır aklında kalacağına sonucu bilirsin şahsen ben yaptırmicam dedim dediim sonra gene dayanamadım😅💁♀️