Fatos0660 Bel ağrısı hiç geçmeyen sırt ağrısı sonra karnımın her tarafında ağrı vardı sanki benden bişeyler kopuyor gibi bir histi sonra adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı 2 gebelikte bunu yaşadım
Mlsnrkaba Handeee2 pilates topuyla hareketler yapabilirsin üzerinde zıplamak halka şeklini kalçanı çevirmek gibi bide secde pozisyonunda ama eller yukarda geriliyomuşcasına harekette yapabilirsin çok zorlamadan
Yusuf_alpin_annesi 38+5 yalancı sancılar sürekli oluyor ağrım çok fazla nişanim 5 gün önce geldi hala tık yok bende anlamam Diye çok tedirginim İlk gebelik suni sancıyla oldu cunki. kendi sancısı gelenler yazarsa Bizde faydalaniriz
Arzu24 Kizlar burun rikanikligim var özellikle yatınca hergun 3 haftadır bu hamilelikten dimi genelde sol burnum gece uykudan kaldiriyor
Arzu24 Gorkem97 şuan ne kadarlık son doğumda geçer dimi bu yüzden panik atak oldum ben camları açıyorum sürekli kuru kuru tikanklk
Arzu24 Gorkem97 ayy ya moralim düzeldi bak bu yüzden panik atak olmstum koku alamiyo gbi geliyor bazen
Arzu24 Gorkem97 şu an pskolijim 5 dk iyi 5 dk kötü dalgalanmalar var eşimle bile duramıyorum artık annemde kalıyorum sırf pskoljm gitti diye
Gorkem97 Arzu24 yok kizz sakın bunun icin moralini bozmaa 😂😂 anında değişecek hormonlarimiz rahatlicaz 💝
Arzu24 Gorkem97 covidde gecirdim bende 1 ay önce o zaman biseyim yoktu covidden 1 hafta sonrada burun başlayınca korktm covidden mi diye panik atak oldum
Gorkem97 Arzu24 bende gecirdim canim 1 ay önce ama ondan oncesindede vardı hamileligimin basından beri genelde oluyor herkeste