Gorkem97 Arzu24 bende gecirdim canim 1 ay önce ama ondan oncesindede vardı hamileligimin basından beri genelde oluyor herkeste
Arzu24 Gorkem97 şu an pskolijim 5 dk iyi 5 dk kötü dalgalanmalar var eşimle bile duramıyorum artık annemde kalıyorum sırf pskoljm gitti diye
Gorkem97 Arzu24 panik atak varsa olabilir benim eşimde senin gibi canim en ufak bi hastalikta burnu tıkansın yanina yaklaştırmıyo surekli panik halinde morali bozuk geziyo evde
Gorkem97 Arzu24 dikkat et canim allah daha beterlerinden korusun kalıcı degil gecici oyle dusun rahatlat kendini gecmis olsun 🌸
Diloosss 36+ 6 yım kızlar nts de sancım görünüyor. Şuan. Regl olacakmışım gibi bel ağrım var. Doktor salı günü tekrar gel dedi.
BesteKc Diloosss 36+4 üm ben de ama hiçbir şey yok belirti falan beni de 3 güne bir nst çağırdılar. Hakkımızda hayırlısı
Diloosss BesteKc benim bi kaç gün önce başladı maşallah kızımda çok hareketli ebe de hareketli olması bizim için iyi dedi 😇
dilara_cinar99 Kızlar bende de ara ara vuran bel ağrılarım var geldiğinde böyle hareket etsem belim kırılacak gibi oluyor 37+4 haftalığım bu yaklaştığının belirtisi mi🤷🏻♀️