Esrakl1 Gorkem97 regl ağrısı çeker gibi bel ağrısı vurdu sabaha karşı wc gittim baktım nişan geldi pembemsi bir akıntı yarım saat sonra suyum geldi hala bebek ters olduğu için sezeryana alındım bu kadardı benim😀
Duyguuuuuuu Gorkem97 evet ya birileri şöyleee her detayıyla anlatsa da bizde biraz netleştirsek 😂 38+6 dan selam
Esrakl1 Aslicrn ilk bel ağrısıydı ameliyat haneye girmeyi beklerken sancıda çektim kasıklarında ağrı olur ya öyleydi. Ama nişandan ve suyumdan önce bel ağrısıydı
Duyguuuuuuu Gorkem97 ara ara kramp tarzi bişeyler geliyo ama ne suyum ne nişan denilen şey nede böyle sabahlara kadar sancılar gelmedi bende acaba başka belirtiler olur mu diye hep buralarda bakıyorum belki yazar birileri😂😂😂 ama sizin nasıl durumlar bazılarında 34 de başlıyomuş sancılar falan
Gorkem97 Duyguuuuuuu bendede cikti 35 haftalığım yalanci sancilardi herhalde dahada gelmedi suan hersey normal bebeğin toplanmaları haric Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin sağlıcakla insallah 🥰😇
Esrakl1 İnsanda ya anlamazsam suyumun geldiğini vs diye korku oluyor ben hep anlamam diyordum ama anlıyorsun 😀 istemsizce tuvaletini yapmak gibi birşey. Allah herkesw kolaylık versin pırr diye geçip bitiyor.
Aslicrn Gorkem97 bu bebekler toplanıyor toplanıyor nst ye bi giriyoruz hiç toplanmıyo uslu uslu duruyo ben anlamadm bişey 😅
Duyguuuuuuu Gorkem97 evet o haftalar acayip toplanıyorla agrılı bi şekilde siz bol bol Bebişe yarar şeyler yiyin zamanını beklesin 🥰saglıkla gelsinler inşallah 🤲
Gorkem97 Aslicrn hahaha kesinlikle katılıyorum evde yasattiklarinin hic birini ne hastanede nede nst de yaşıyoruz 😂😂
Aslicrn Gorkem97 hahaha vallahi öyle bazen evde sancım oluyo kaskatı kasılıyo vs hastaneye gidiyorm uyuyo hareket sancı hiç bişey yok 😅 daha doğmadan parmağında oynatıyolar 😅