FSCMK Adaryona Yenir canım bizde yemiştik bişey olmadı kurbanda o kadar etimiz oluyor yaza kadar yiyoruz ee onların tarihi geçmiyor mu
irem-Dora Adaryona eğer uzun süreli elektrik kesintisi olmadıysa yani çözünmeye hiç başlamadıysa yenir canım, otellerde hep bu şekilde stoklanıyor zaten
Ozoguz Adaryona bende hep buzluğa atıp kullanıyorum skt illa geçiyor bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar çok şükür
SutlacimiYedimmiBen Adaryona canım birşey olmaz bende alıyorum birkaç tane birden doğrayıp yemeklik ayırıyorum buzluğa atiyorum 1 ay içinde tuketiyorum hicbir şey olmuyor o moraran yer dediginde tavuğun kas kismi ondan mor gorunuyor sıkıntı olmaz afiyet olsun
benimmdunyamm Adaryona kekik karabiber kimyon pul biber sarımsak rendele hafif yoğurt salça koy iyice avcarla tepsiye diz patatesleri de kekikle tuzla soğan falan da koy ver fırına
Azizinannesi2 Adaryona tavuğu alta köy usyune soğan biber domates sonra yağlı salçali şu hazırla içine biber tuz karabiber ekle ver fırına 😂
Azizinannesi2 Adaryona canın nasıl istiyorsa biberi domatesi julyen doğrayacaksan onuda ortadan ikiye böl ne çok ne az olmak kaydıyla yarım halka yap yada tam halka yap 😂😂
benimmdunyamm Adaryona millet özellikle son kullanmaya yakın tarihte alıp buzluğa atıyor.oyle.daha ucuza veriyorlar ya buzluğa atınca önemi yok tarihin