Adaryona Kızlar buzlukta tavuk vardı son kullanma tarihi 1 ay geçmiş ama koku yok.yenir mi ki acaba ama biraz morlukgördüm normalmi yoksa çöpe mi atayım
Esrasenturk8 Adaryona zaten buzluğa attığımız tavuğun genelde tarihi geçiyor. Kısa cünkü süreleri. Siz kokusuna bakın ona göre karar verin ama sanmam bişey olduğunu
bebisveannesiiii Adaryona Biz kaç defa buzlukta tarihi geçmiş et yedik hatırlamıyorum 😄 dondurulmuş olduğu için bişey olmaz canım bizim 2 ayı geçip yediğimiz de oldu eğer kokmuyorsa yiyilebir
Sbdbdbsh Benimde böyle bişi başıma geldi buzluk süresi vardı denildi yedik bişi de olmadı ama sen bilirsin yine ❤️😘
Mimii94 Buzlukta oldugu icin bozulacagini sanmiyorum ben tarihlerini hic saklamam buzlukta depolarim bikac ay icinde kullanirim ama bilmiyorum yjnede
SunnyG O SKT normal dolaplar için geçerli. Buzluya atılınca SKTnin önemi kalmıyor. Koku yoksa ve daha önce çözdürüp tekrar dondurmadıysanız yenir.
Armess_loya Adaryona morluk normal değil, son kullanma tarihi dolap alt tarafı için geçerli ama doncuruda olsa dahi, tavuğu çok bekletmeden tüketmek gerekir. Gebeliğiniz var bakteri ve zehirlenme durumu olmaması adına riske atmayın kendinizi🌸
serpilctn Adaryona kız gülecen ama bne ilk eşime yediiryorum 😂😂😂eşim kendisi istiyor ama ilk Bn yiyim bi iki saat bekle sonra sen ye der😂😂😂adamı kurban seçmişim kendime
Azizinannesi2 Adaryona üstündeki skt normal dolap için buzluk için değil diye biliyorum bazen fazla aldığım oldu yedik bişey olmadı şimdilik morluk icinde neden olur bilmiyorum
Baldandamla Adaryona Valla biz bu aralar çocuğum eşim tavuktan zehirlenemeye başladık tavuğa olan güvenim artık yok çünkü taze diye aldığımız şeyden bile zehirlendik