Nilufar_1996 Gecen haftaya kadar olsa ye gitsin diyecektim tavuktan zehirlendim öldüm öldüm dirildim inşallah bozulmuş değildir.
Nilufar_1996 Adaryona hahaha bencede yeme canım nolur nolmaz ha iki güne geçti de benim zehirlenme ama çok zordu gerçekten. Dışardan tavuk kebap yemiştik eşim de yemişti gerçi ona birşey olmadı.
Armess_loya Adaryona morluk normal değil, son kullanma tarihi dolap alt tarafı için geçerli ama doncuruda olsa dahi, tavuğu çok bekletmeden tüketmek gerekir. Gebeliğiniz var bakteri ve zehirlenme durumu olmaması adına riske atmayın kendinizi🌸
2koftemom Armess_loya kasaptan alınca morluk var kanlanma var kan birikintisi var bence tarihi gecmeden yazeyken atılnışssa buzluga bişiy olmaz oyle kalır tazeyken donmuş çünkü
Yagmur2210 Adaryona tavuk hiç riske atılacak bir besin değil zehirlenmesi çok ciddi sonuçlar doğurur hele birde gebeyseniz sakın yemeyin hatta difrize tavuk bile atmayın tavuk cok fazla bakteri üretiyor bn asla difrize tavuk atmam tuketecegimiz kadar alır günlük yapar o günde bitmesini sağlarım ikinci güne kalmaması için çünkü tavuk ikinci gün isindigi zaman bile bakteri üretiyor
Poyrazin_annesi Bn aylık et ve tavuk ürünlerimi alıp buzlukta saklıyorum bısey olmuyor ama sız yınede kokusuna bakın