Papatyamoms Yildizim olsun arkadaşım o göbek elbet çıkacak tadını çıkar bence benimde 17.haftadan sonra pirtladi resmen
Papatyamoms YagizAsyaMom güzel gidiyorsun arkadaşım bence böyle devam verdiği kadarını alsan oh ne aa :)
Papatyamoms Uygur 25 e kadar en fazla 2 kg daha almam lazım yani hedefim öyleydi ama bu gidişle olmucak gibi 2 haftada 2 kg aldım 😂
Uygur Papatyamoms bu aylarda oluyormuş işte :) valla su tedirginliklerim bitsin kilo alıyım elbet veririm 🙈 hareketlerini hissetmeye başladın mı ?
seraap Papatyamoms ben 18 haftaya kadar 1 kilo sadece almıstım herkes birden alırsın demisti bakalım daha ne kadar alcam 😃
Asliezgi 20+5 54 ile hamile kaldım 60 kg olmuşum 😞 çok üzülüyorum yürüyüp spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen
Papatyamoms Asliezgi bende hiç haraket edemiyorum ya çalışıyorum masa başı gün içinde haraket edebildiğim kadar doğum iznine ciksamda az haraket etsem diyorum elimden geldiğince otururken bacağımı fln indirip kaldırıyorum öyle evde fln ufak tefek şeyler
Elahun Asliezgi bende 20-3 haftayım bu haftalara kadar kilo almamıştım ama birden 61 leri görmeye başladım bakalım ne olacak
seraap Papatyamoms yine benim boyum 1.74 öylede kurtarıyom 😃 neyse bebislerimiz iyi olsunda kilo verırız 😃
Crocus20 YagizAsyaMom 20 haftadan sonra otomatik almaya başlıyorsunuz inşallah sizde olmaz tabi.bende 7kg verdim 21 haftadan sonra 3 kg aldım şuan 23 haftalığım inşallah bende almam
Zdravo Papatyamoms 63 kiloyla hamile kaldım 67 kilo oldum o kadar dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum tatlı ve yağlı yemedim hiç ekmek desen günde 3-4 dilim.sadece meyve ve kuruyemiş yiyorum bebeğe faydalı olduğu için
Papatyamoms Zdravo benimde dez avantajım ekmek oldu ben normalde ekmek hiç yemezdim 12.haftadan sonra bulantı geçince sabahları arada fln yemeye basladim o etki etti vucudumda sanırım birden
acelyasuss Zdravo bende boy 1.70 63 hamile kaldım bir anda kilo aldım şuan 68 tartiyor tartı anlamadım az öz yiyorum ara öğünlerinde meyve tüketiyorum akşam yemek yerine ya süt yada meyve ve yoğurt tüketiyorum ama kilo aldım gerçi kabızlık var :(
Asliezgi Papatyamoms hareket çok önemli ama kilo alınıyor sanırım bilmiyorum bn hem sabah hem akşam yürüyüş yapıyorum aldım şişliklerde oluyor olabilir tabi 😕
Zdravo Papatyamoms 67 kiloyum fakat sadece karnım büyüdü kol ve bacaklardan kilo almadım hiç.boyum 1.64 bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar kiloları veririz inşallah 🤗
Aryacigdem Papatyamoms ben kilolu hamile kaldim kg almamam iyi oldu benim icin insallah cok fazla almam bundan sonra gerci bebegim saglikli olsun kg umurumda degil