Papatyamoms Sebnem55 ay ben gecen sabah dahada fazla çıktım sonra şuymuş herhalde 63.5 oldu sadece yine artık bakalım yaa 😂
Uygur Papatyamoms bu aylarda oluyormuş işte :) valla su tedirginliklerim bitsin kilo alıyım elbet veririm 🙈 hareketlerini hissetmeye başladın mı ?
Uygur Papatyamoms bende bişeyler hissediyorm ama acaba o mu gaz mı anlayamıyorum 🙈 benm de kızım olcak teyzesi :) Allahım nasip ederse
Papatyamoms Uygur bende ilk başta anlayamadım acaba fln derken baktım düzenli oluyor ay dedim evet bu bebişim ama kızlar daha nazli oluyor sanırım maşallah:)
Tostosunannesi Papatyamoms Bizde 18+4üz 56 ile hamile kaldim suan 58im gecen hafta 57ydi 😊 Iyi mi ilerliyoruz kotu mu bilmiyoruum 🤷♀️
Papatyamoms Tostosunannesi ay dimi ama şuan bende öyleyim aslında en fazla haftada 750 grm almamız gerekiyor ama ben 2 kg aldım 2 haftada
Aryacigdem Papatyamoms ben kilolu hamile kaldim kg almamam iyi oldu benim icin insallah cok fazla almam bundan sonra gerci bebegim saglikli olsun kg umurumda degil
Zdravo Papatyamoms 67 kiloyum fakat sadece karnım büyüdü kol ve bacaklardan kilo almadım hiç.boyum 1.64 bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar kiloları veririz inşallah 🤗
Gul27- Zdravo kalpatisi_ 12.10 gece kan verdım ogleden sonra 1.30 gıbı sonuclarım cıkmıstı cabım kan testlerı gıbı oluyor sonuclar dırek e nabızımdan bıle gordum ben doktor sonucuma bakmadan once kendım e nabızı acıp bakmıstım merak edıp
seraap Papatyamoms yine benim boyum 1.74 öylede kurtarıyom 😃 neyse bebislerimiz iyi olsunda kilo verırız 😃