Papatyamoms 19+6 yim ben 4 kg almış gözüküyorum ama sanki birden hızlanmaya başladı şu son haftalarda sizler ne durumdasınız?
Cns_mry Papatyamoms 52 ile hamıle kaldım 55 olmusum 😁aslnda tartıya cıktıgımda 55.9 du da caktırmadım 😂
Papatyamoms Emine35emine ay amanın bende 18 haftalıkken 61.5 dum şimdi 20 desek 63.5 oldum 2 hafta da 2 kilo şaka gibi fazla yani her hafta en fazla 750 gram almamız gerekiyor aslında
Papatyamoms Tugcehakan ay amanın bende 18 haftalıkken 61.5 dum şimdi 20 desek 63.5 oldum 2 hafta da 2 kilo şaka gibi fazla yani her hafta en fazla 750 gram almamız gerekiyor aslında Bu gidişle bende hızla koşuyorum gibi gözüküyo zaten 😂
Papatyamoms Zdravo ay amanın bende 18 haftalıkken 61.5 dum şimdi 20 desek 63.5 oldum 2 hafta da 2 kilo şaka gibi fazla yani her hafta en fazla 750 gram almamız gerekiyor aslında ama :D
Papatyamoms Aryacigdem ilk başta çok mu kilo verdiniz arkadaşım bulantidan fln genelde onlarda oluyor bu şekilde ama
Papatyamoms seraap 22 de ben 5 i geçmezsem ıyidir diye düşünüyorum 😂 ay amanın bende 18 haftalıkken 61.5 dum şimdi 20 desek 63.5 oldum 2 hafta da 2 kilo şaka gibi fazla yani her hafta en fazla 750 gram almamız gerekiyor aslında
Yildizim Papatyamoms 19+2 yim hiç kilo almadım daha ne göbek çıktı ne böyle hamile olduğuma inanamayanlar var
Papatyamoms Yildizim olsun arkadaşım o göbek elbet çıkacak tadını çıkar bence benimde 17.haftadan sonra pirtladi resmen
Pakize13 Yildizim benimde öyle bende 19+5 haftalık hamileyim hiç kilo almadım hamile olduğumda belli olmuyor
Crocus20 Yildizim bende sizin gibiyim. 23 haftalığım şuan ve karnım hiç büyümedi hamile olduğumu kimse anlamıyor ☺️ Ben 7kg verdim yeni 3 kg almışım geri 😅
Zdravo Papatyamoms 63 kiloyla hamile kaldım 67 kilo oldum o kadar dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum tatlı ve yağlı yemedim hiç ekmek desen günde 3-4 dilim.sadece meyve ve kuruyemiş yiyorum bebeğe faydalı olduğu için
Papatyamoms Uygur 25 e kadar en fazla 2 kg daha almam lazım yani hedefim öyleydi ama bu gidişle olmucak gibi 2 haftada 2 kg aldım 😂
seraap Papatyamoms ben 18 haftaya kadar 1 kilo sadece almıstım herkes birden alırsın demisti bakalım daha ne kadar alcam 😃