Crocus20 Yildizim bende sizin gibiyim. 23 haftalığım şuan ve karnım hiç büyümedi hamile olduğumu kimse anlamıyor ☺️ Ben 7kg verdim yeni 3 kg almışım geri 😅
Crocus20 YagizAsyaMom 20 haftadan sonra otomatik almaya başlıyorsunuz inşallah sizde olmaz tabi.bende 7kg verdim 21 haftadan sonra 3 kg aldım şuan 23 haftalığım inşallah bende almam
Papatyamoms Bu postu açarken 19+6 4 kg aldim yazmışım bugün 22+6 5.8 kg dayım 3 haftada 1800 gram harikayim peki ya sizler ilk cevap veren anneler 😂
Crocus20 YagizAsyaMom aynı gidiyoruz hafta olarak ☺️ Sanırım benim kan iğnelerim yüzünden oldu. Karnınız büyüdü mü peki. Benim hiç karnımda yok eski göbeğim duruyor sadece 😂
Elifacar 4 buçuk aylıkken baktırdım en son 3. Ayım bittikten sonra almaya başladım 5 kilo aldım şuan 5. Ayım bitti 6dan gidiyorum iki hafta sonra bakıcam 🙊
Papatyamoms Elifacar ben her hafta düzenli alıyorum en az 500 gram şuan normal aslında ama işte 😂 son ay lar korkutuyo beni
Elifacar Papatyamoms Allah yar ve yardımcımız olsun herşey yavrumuz için ilk doğumda o kAdar kilo kalacağını düşünmüyorum gerçi herkes farklı da☺️
Papatyamoms Elifacar aminn aynen aynen herkeisn farklı vücudu yapısı boyu yağı bakalım gorcez nolcekk