Papatyamoms Elifacar aminn aynen aynen herkeisn farklı vücudu yapısı boyu yağı bakalım gorcez nolcekk
Papatyamoms Yasemindemirtas oda güzelmiş ohhh valla her hafta nerdeyse iyi bi kilo alıyorum şaşmıyor gerçekten tartiyla kanki olduk bu sabah 6.1 kg oldu 3 haftada 2 kg basarili 😂
Papatyamoms Ecrinimleyla geçen bi kız gördüm aynı senim gibi 1 2 kg aldim 27 kadar mi 30 a kadar mi ne yazmış sonra nasıl olduysa 11 kilo oldu diye 😂
Ecrinimleyla Papatyamoms İnan 11 kilo alayım sonuna kadar ona da razıyım ama 11 i geçmesin zaten bebekti suyuydu kanıydı derken hepsi gidiyo 😂 ilk kızımda 20 Kilo aldım o yüzden şimdi çok dikkat ediyorum
Papatyamoms Meldagokay tam ideal kapatmışsın 6 ayını ben azcik uzerindeyim 23 haftayım şuan 25+5 6 aylık olama kadar kesin 1 1bucuk kilo daha alırım gibi duruyo şuan 6 kg dayım 😄
Tugbamete 24+2 yim 56.7 ile hamile kaldım bu sabah kontrolde 61.2 çıktım 4.5 kilo almışım bence çok ama yemeden duramıyorum malesef saat başı karnım kıyılıyo 😭😭
Papatyamoms Mv00 23+1 im bugün tam 6bucuk kilo almış bulunmaktayım 😂 6bcuuk olmasa iyiydi ama napalim