acelyasuss Tomrisinizi dene dene valla benim de denemediğim hiç birşey kalmadı lama veriyor doktor çok zorda kaldığım da
acelyasuss Tomrisinizi magnezyum verdi doktor bende işe yaramadı bir ölçek katabiliyorum bardağa günde iki ölçek
Dilekkkk acelyasuss iki gündür bnde zorlanıyorum magnezyum u değişti doktor cırcırdım geçti ikisi de fena ya 🤷♀️
acelyasuss Dilekkkk o degil de kabızlık bende sancı yapıyor çok kötü bilmiyorum başka ilacı var mı hamilelikte hamile değilken bekinus kullaniyirdm çok iyi geliyordu
Elahun Asliezgi bende 20-3 haftayım bu haftalara kadar kilo almamıştım ama birden 61 leri görmeye başladım bakalım ne olacak
Yogurtlupilav Lalin06 Papatyamoms oh be konunun başlarını okuyunca moralim bozuldu, 1 kilo aldım diyenleri fln görünce 😂 21 haftada çatır çatır 6 kilo aldım 🐣 hamilelikte diyet uygulanır mı acaba, akşam yemeklerini mi hafifletsem 🧐
Papatyamoms Yogurtlupilav diyet uygulanıyor tabiki diyabetliler fln yapıyor ama amaç kilo vermek değil kiloyu orantılı almak eğer fazla yediğini düşündüğüm şey var ise ya geç gece fln hafiflersen faydasını görürsün canım
YagizAsyaMom Tomrisinizi aslında magnezyum çok feci ishal yapıyor ben kaç gündür klozet tepesinde yaşıyorum 😭🤣🤣🤣
Tomrisinizi YagizAsyaMom ne guzel bende en basindan beri kullaniyorum. sigarayi da birakinca bagirsaklarim durdu resmen doktora soyledim hemen magnezyum verdi ama oda her zaman ise yaramiyor
YagizAsyaMom Tomrisinizi tüh zeytinyağı içebilirsin zeytinyağı gerçekten birebir birde duphalsc diye bir ilaç var doktorun izin verirse onu kullanabilirsin