guzelbebegimmmmm alparslanannesii1661 evdekiler bebeği bırak yerine alışsın diyorlar. Kıyamıyorum sürekli göğsümde 🥲😍
alparslanannesii1661 guzelbebegimmmmm ay sakın sakin birakmaa 40 gun gogsumdr uyudu simdi 4.ayina girecek asla durmuyor kucagimda 😍 40 gun gogsumde uyuttum bende sakin alisir diye korkma Alışmaz suan sadece sana muhtac bol bol ten tene temas yaptir simdi 5 dk dur diyorum agliyor😍😂
FSCMK guzelbebegimmmmm ay bende 2. Gebeliğim inşallah böyle olur kolay ☺️Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt 🥰
guzelbebegimmmmm ikincicivcivim Kitaptaki okunacakların hepsini okumuştum. Dualar zikirler. Onların çok yardımı oldu bence. Dünya dua üzerine kurulu çünkü.
ikincicivcivim guzelbebegimmmmm Ya maşallah ben bitirebilir miyim emin değilim ama inşallah bitiririm
guzelbebegimmmmm alparslanannesii1661 kıyamam ne güzell 😍 ben de bırakmıyorum hiç 🤣 sanki elimden alan kim, babası 🤣
guzelbebegimmmmm Ayseyllmz aa kesi dikiş yoksa sezaryeni hiç düşünme bence. İlk doğumumda paramparça olmuştum çünkü. Ne büyük rahatlıkmış dikişsiz
Ayseyllmz guzelbebegimmmmm ama ya bunu dikişli yaparlarsa bilmiyorum ama korkuyorum normal doğumdan bide. 34+4de dogum yapmıştım erkende doğunca bende kötü anılar çağrıştırıyor 🥺
guzelbebegimmmmm Sevensevilen bebeğim yok gibiydi 🤣 elhamdulillah. Hiç bulantı kusma olmadı. Toplam 6 kilo almıştım onlar da bebiş ve su vs. Doğumun ertesi tartıldım 6 buçuk kilo gitmiş bile. Gebeyken çok gezdim tozdum dolaştım. Sorunsuzdu elhamdulillah
Ayseyllmz guzelbebegimmmmm şarıl şarıl sicak su gidiyor ay bende nasıl rahatlamıştım doğum anında patlattılar suyu benimde 😂😂
Birboncukannesi guzelbebegimmmmm Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bir ömrü olsun🥰💜
guzelbebegimmmmm 55alp34 ay öyle demee. Gelmicek bu diyip durdum. 40-41 i de görürüm dedim. Meğerse 6 cm açıklıkla dolanıp duruyormuşum🤣
minikmucizem7_ guzelbebegimmmmm pozitif bir doğum geçirmişsiniz ne güzel 🌸 Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı sıhatlı uzun ömrü olsun . Sizlere hayırlı bir evlat rabbime Salih kullardan olsun .🙏🏻🤲🏻Geçmiş olsun canım sanada 🥰
guzelbebegimmmmm minikmucizem7_ Allah razı olsun harika dilekleriniz için 🤲🏻 Rabbim cümlemize kolay doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
guzelbebegimmmmm Acemianne__ inşallah 🥲 tek negatif giden taraf bu oldu. Doğumdan sonra şööyle musluk gibi aksaydı keşkee🤪
guzelbebegimmmmm ikincicivcivim bitiremezseniz bile niyetiniz o yönde olur. Melekler tamamlar inşallah 🤲🏻
S_C1006 guzelbebegimmmmm Allah inşallah bizim doğumumuzu da kolaylaştırsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı.❤
ikincicivcivim guzelbebegimmmmm Cevabı ben mi göremedim kaçırdım mı bilmiyorum ama tekrar sorayım hangi hastane hangi doktora gittin canım