Deletedmom623737 guzelbebegimmmmm 😅😅 taze aktardan rezene çayı kuru üzüm kompostosu cok işe yarıyor canım haberin olsun
guzelbebegimmmmm 55alp34 ay öyle demee. Gelmicek bu diyip durdum. 40-41 i de görürüm dedim. Meğerse 6 cm açıklıkla dolanıp duruyormuşum🤣
55alp34 guzelbebegimmmmm ayyy keşke ne güzel söylüyosunz inşallah bende öyle olurm🙏 bu arada nişan vs. ağrınz filan hiç olmadı mı 6santim dile kolay yani ıkına ıkına o seviye ye gelene kdar ne çekiyoruz😂😂😂
55alp34 guzelbebegimmmmm bişey daha sorcam zeytinyağını içtnz mi yoksa vajina bölgesine masj olarak mı uyguladınız?
guzelbebegimmmmm minikmucizem7_ Allah razı olsun harika dilekleriniz için 🤲🏻 Rabbim cümlemize kolay doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
guzelbebegimmmmm Acemianne__ inşallah 🥲 tek negatif giden taraf bu oldu. Doğumdan sonra şööyle musluk gibi aksaydı keşkee🤪
guzelbebegimmmmm ikincicivcivim bitiremezseniz bile niyetiniz o yönde olur. Melekler tamamlar inşallah 🤲🏻
caganin_annesi guzelbebegimmmmm ay bana da dua et nolursun on dakika da bende dogurayim 😂 ay Talia da hamile kaldı kizzzz.
guzelbebegimmmmm caganin_annesi ayy gerçekten mii😍 vallahi aklımdaydı o da. Allahım sizlere şıp diye bi doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 benim de sütüm geldi şimdi. Çok keyfim yerinde💃🏻
ikincicivcivim guzelbebegimmmmm Baktım da senin doktor uzak bana biraz ya şimdilik avicenna ya gidiyorum zaten de tam karar veremedim yine de 8 haftalık