Muriahmet Ayyy MaşaAllah SüphanAllah ne güzel dogumunuz olmuş Allah analı babana büyütsün hayırlı evlat olsun inşaALLAH darısı bizim başımıza ☺️🤲🏼 Benimde 25 günüm kaldı benim minik oglum ne zaman gelmek isterse artık ☺️🥰🤲🏼
guzelbebegimmmmm Muriahmet çok teşekkür ederim 🥰 cidden canları isteyince geliyorlar 😄 benim son 8-9 günüm kalmıştı doğmayacak sanıyordum
guzelbebegimmmmm yarenaygk34 normal doğumdan korkanlar için özellikle post açmak istedim. Okuyup pozitif düşünsünler diye ☺️
yarenaygk34 guzelbebegimmmmm ikinciler kolay oluyor diyorlar benim ilki çok zordu suyum önden grlmişti suyu doğumda açınca daha kolay oluyor diyorlar Rabbim inşallah bu sefer kolay vir doğum nasip eder bana
Busakkk guzelbebegimmmmm yaaaa ne kadar güzel maşallah maşallah Rabbim hepimize böyle doğum nasip etsin yavrunla bi ömür sağlıklı sıhhatli inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
guzelbebegimmmmm Deletedmom623737 e bebekten süt arttırıcı içecekler aldım. Su, Rezene, kayısı kompostosu, bulgur pilavı, soğan salatası. Hepsini kombo yaptım. Damızlık olarak uyanırsam şaşırmam 😄😄
Deletedmom623737 guzelbebegimmmmm 😅😅 taze aktardan rezene çayı kuru üzüm kompostosu cok işe yarıyor canım haberin olsun
guzelbebegimmmmm ikincicivcivim inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bol dua edin. Ben onun etkisi olduğuna çok inanıyorum. Doğum anında bile sureler okudum
ikincicivcivim guzelbebegimmmmm Her anneye lazım daki henüz hamileyken okunacakları okuyorum ama devamında neler yapmak lazım doğum için vs kısmına henüz geçmedim zsten yazanın bile hepsini yapamıyorum şuan mide bulantım çok ama dikişsiz kesiksiz doğum cidden hemde bu kadar güzel bi doğum rabbim hepimize nasip etsin ilk doğumum zor oldu korkuyorum açıkçası doktorunuz hastanenizin bilgisini verir misiniz
alparslanannesii1661 guzelbebegimmmmm ayy su hayattaki en güzel duyguu beni şimdi anlarsın 😍🙏 kimseyi umursama sadece bebegine odaklan ve bu güzel günlerin tadini çıkar simdiden yenidogan halini özledim 😊😘
Ayseyllmz guzelbebegimmmmm şarıl şarıl sicak su gidiyor ay bende nasıl rahatlamıştım doğum anında patlattılar suyu benimde 😂😂
elmaliiturtaa guzelbebegimmmmm ay maşallah ömrü bahtı güzel olsun rabbim bizleride bi avazda kolayca doğurtmayı nasip etsin inşallah 🥰
Acemianne__ guzelbebegimmmmm Allah bağışlasın bende dikişsiz Epiduralsiz normal doğum yaptım gerçekten güzel bir duygu allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına. Bir şey söylemek istiyorum yalnız benimde sütüm hemen gelmedi mama verdik biberonla ama alıştı biberona lütfen sütün gelmese bile memeye vermeye devam et canım sağlıkla büyüsün bebiş♥️
guzelbebegimmmmm Acemianne__ 24 saat mememe yapıştırıyorum 🤣🤣🤣 uyusa bile memede. Sık sık emziriyorum. İnşallah bugün yarın sütüm gelir. Oğlumu 2 yıl emzirdim
guzelbebegimmmmm alparslanannesii1661 evdekiler bebeği bırak yerine alışsın diyorlar. Kıyamıyorum sürekli göğsümde 🥲😍
guzelbebegimmmmm ikincicivcivim Kitaptaki okunacakların hepsini okumuştum. Dualar zikirler. Onların çok yardımı oldu bence. Dünya dua üzerine kurulu çünkü.
Ayseyllmz guzelbebegimmmmm hay maşallah benim ilk doğumum kesisiz dikişsiz oldu ama yine zordu 2.yi sezeryan istiyorum 🥺🥺
guzelbebegimmmmm Ayseyllmz aa kesi dikiş yoksa sezaryeni hiç düşünme bence. İlk doğumumda paramparça olmuştum çünkü. Ne büyük rahatlıkmış dikişsiz
guzelbebegimmmmm Sevensevilen bebeğim yok gibiydi 🤣 elhamdulillah. Hiç bulantı kusma olmadı. Toplam 6 kilo almıştım onlar da bebiş ve su vs. Doğumun ertesi tartıldım 6 buçuk kilo gitmiş bile. Gebeyken çok gezdim tozdum dolaştım. Sorunsuzdu elhamdulillah