Zenann Adete göre 39+3, ultrason bir hafta gibi küçük gösteriyor :| Daha tam aşak düşmedi, 1hafta bekleyelim düşmezse sezaryen yapıcaz dedi doktor. Kafam çok karışık kızlar 😌
Afro-dit Aycan051415 35+0 haftaligiz ikinci sezeryanim olacak ama ben en başından beri 5 Nisan olmasını istiyorum Rabbım in izniyle… Şuan belli değil haftaya çarşamba kontrolüm var o zaman belli olur inşallah sezeryan günü 🤲❤️
_Lavinya esma2197- Sadece ikili testi yaptırdım. Diğer testleri yaptirmama gerek olmadığını söyledi doktorum. Cuma günü de detayliya gireceğim 🌸
Tugba316 Selimelif Benim ilki de sezeryandı korkulacak birşey yok bence Beklemek daha zor geliyor bana ☺️
KADER743 Aycan051415 8 temmuzda dogurucam tabi kız çocukları erken gelirlermis diyolar 22+6 haftalık olduk bakalım nolucak🥲
Sibel1991 KADER743 yok öyle bir şey bence ben ilkini 40+1de doğurdum şimdi ikinciyi bekliyorum 37 haftalık oldu
mucizebebekkkkk Aycan051415 daha 15 haftaligiz 26 Ağustos görünüyor bakalim ilk yavrum premeture dunyaya geldi buda ablasi gibi aceleci davranmaz inşallah 🤲
ReyhanOzer0 Aycan051415 Aycan051415 valla bilmiyorum ama benim doktorum tahmini doğum tarihi 25 Haziran diyor burdaki uygulamada da öyle yazıyor ama bana nedense 1 veya 2 temmuz olur gibime geliyor kız kardeşim de daha erken doğar diyor ama ilk bebeğim 40+5 te doğduğu için sanmıyorum erken doğar öyle işte canlarım 🥰🤭 Aycan051415
Aytiii turkeri-canan bende 14 haftalıgım sizde cinsiyyeti söyledimi? bende hiçbirşey söylemedi..dogumun zamanıda..acaba devlet hastanesine gidiyorum ondan mı🤔
turkeri-canan Aytiii cinsiyeti öğrenemedim henüz 22 martta gittiğimde soracam öğreniriz inşallah ama tahminen bir skntı çıkmazsa doğum olacağı günü söyledi doktorum
suyesili Aytiii devlete gidiyorum 16. Haftada cinsiyeti büyük ihtimal dedi sonra kesinleşti ama doğru söyledi doktor ☺️🙏 2-3 hafta sabredin bı dahaki gidisinizde soylemezse sorun
Marrywollss asliifidann48 aynı bende 34+4 sata göre 17 nisan ama sezaryen istediğim için 1-10 nisan arasından gün seçicem galiba 😃 haftaya kontrolüm var belli olucak
Zeynep_kaya1634 Hamisannee bnmde mayıs 5 10 arası 30 haftadayz benziyoruz o zamn sezaryen olck birde 😊💞👍
Bus27ra27 minikmucizem7_ bende bugun girdim normalde nisan 5 olması lazım doğumum yumuşama var daha erken doğum yapabilirsin dedi