minikmucizem7_ asliifidann48 bana kalsa ben heran doğuracakmışım gibi niyeyse 😂 sağlıklı sıhatli gelsin canım minik kuzularımız 🙏🏻🤲🏻 40 haftayı dolduracağımı bende düşünmüyorum belki erken gelir ama belli olmaz da 🤔
Marrywollss asliifidann48 aynı bende 34+4 sata göre 17 nisan ama sezaryen istediğim için 1-10 nisan arasından gün seçicem galiba 😃 haftaya kontrolüm var belli olucak
Tugba316 Selimelif Benim ilki de sezeryandı korkulacak birşey yok bence Beklemek daha zor geliyor bana ☺️
Kader_tan Aycan051415 benimde son 7 günüm var ultrasona göre . Fakat hiçbir belirti yok, bakalım doktor kontrolümüz ne diyecek 😊
Hicoo minikmucizem7_ bende 35+0 dayım daha önceki doğumum sezeryan özele gittiğim doktor 15 Nisan normal doğum ama sezeryan nisanın 7 si dedi . Devlette doğum yapicam onlarında ne dediği belli deil 16 sında kontrolüm var bakalım ne diyecekler
minikmucizem7_ Hicoo hayırlısı nasılsa öyle olsun canım sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah 🙏🏻Devlet hastanelerinin geneli böyle doğru . Ben devlet takipliyim doktorum çok iyi bir kadın o kadar memnunum ki eğer o giderse bende özele giderdim .
minikmucizem7_ Hicoo buradaki çizelgede 13 gösteriyor ben 22 de gideceğim bakalım ne diyecek doktor bende bekliyorum 🤩
Birboncukannesi Aycan051415 daha 6haftalık hesapladım 38 haftalıkken alıyorlar ya 20 ekime denk geliyor yanı aslında 18 19 Ekim falan da ben 20 Ekim diye konuşcam doktorla evlilik yıldönümümüz le aynı
Esramumcu 15+3 doktorum bana 28 agustos diyor ama ağustosun 20 sinden önce doğumum olur gibime geliyor
Eda_Esen Aycan051415 Benim de 15 Mayıs gibi duruyor ama sanki ayın 5 ine oğlumu kucağıma alacak mışım gibi hissediyorum