suyesili Aycan051415 beklenen 21 Nisan ama ben 3 Nisan veya o hafta gibi hissediyorum bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla güzelce kucağımıza alalım ins 🙏☺️🌺
suyesili Aytiii devlete gidiyorum 16. Haftada cinsiyeti büyük ihtimal dedi sonra kesinleşti ama doğru söyledi doktor ☺️🙏 2-3 hafta sabredin bı dahaki gidisinizde soylemezse sorun
Aytiii suyesili hadi inşallah canım aynı zamanda dogum yapıcagız Allahın izniyle💜 cinsiyyetini ne hiss ediyorsunuz? ben erkek gibi🦋 28 kasım son adet tarihim senin nezaman?
charlottececi Aycan051415 06.06.2022 yi hedefliyorum ikizlerim için 🤣 doktor ne der bilmem ins ondan once gelmezler. 36+2 oluyorlar o zaman. 🤣 suan 22+4 ☺️
Burcusenkoc Aycan051415 34+2 😊 doğum tarihim 18 nisan ama planlı sezeryan olursa doktorum ne der bilmiyorum
Oznur35 Aycan051415 uygulamada 37 günüm var doktor muayene falan etmedi ama çocuk dönmüş dedi sadece normal doğum olacak büyük ihtimalle normal doğum yapacaklar nasıl biliyor hangi dün doğuracağını 😂 normal olunca aniden gelmiyor mu
Sevilay_Demir Aycan051415 38+1 haftalığım adet tarihine göre 22 mart ama ben nisanın ilk haftasında gibi gelecek diye hissediyorum🥰
Tuanacam Aycan051415 vallahi ben aile arasında tahmin yürütürken 25 şubatta doğurucam ben dedim ve gerçekten 25 şubat 11.45te oğlum kucağımdaydı ilginç geliyor ama çağırdım sanırım 😂
northandmother Zeyzen bana da 15 Eylül dedi doktor normal doğum için ama hep içimden geçen tarih 8 Eylül niyeyse ❤️
Burcubuket Sat göre 9 haziran ama bir hafta öndeyiz biz bana kalırsa 38 hafta sonunda gelicek bakalım 🤔