northandmother Zeyzen bana da 15 Eylül dedi doktor normal doğum için ama hep içimden geçen tarih 8 Eylül niyeyse ❤️
merveahmt Serenhanay bende aynı gelen giden yok merakla bekliyorum sağlıkla kavuşun avlarınıza inşallah
Aycan051415 NBA ayy benimde okadar cok ağrım oluyo kii yururkwncok zorlanıyorum ama ne açılma ne bisey kasılmalar oluyo ama düzensiz
NBA Aycan051415 benim de öyle nst de sancı var ama açılma yok diye doğuma almıyorlar bebek makat geliş diye merak ettiğim hiç açılma sancım olmasa ne yapıcaklar bugün 39 haftalık olucam
Mucizemyoldaa Aycan051415 benimde çok oluyo pelvik kemiklerimde. Zor yürüyorum bazen, kasıklarıma sancı giriyo bazen. 34+2 oldum. Normalde 19 nisan tarihim ama erken gelicek diye hissediyorum
VeraAnnesi Normalde 19 Haziran tahmini tarihi. Ama ben daha erken gelecek gibi hissediyorum. Sağlıkla gelsinler de o kadar beklemişiz bekleriz bir iki hafta da 👶🏻🐾
Gorkeminannesi Normal doğum olsaydi agustos başıydı ama sezaryen olacağı için temmuz sonundan gün seçicem kendime😅
Minnakyavrum Busra98_ benimde Kasım gibi gözüküyor daha gitmedim muayane ye randevu aldım .. dün acilde kanntahlilinde öğrendik değeri hile unuttum sormayı çıktı istedim vermedi e nabzidada gözükmüyor 😞
Firuz Aycan051415 Yarın yapıcam 😅 eğer bu gece kendiliğinden doğmazsa yarın mecburi sebeplerden suni sancıyla doğum yapıcam. İnşallah suni sancıya gerek kalmaz… 🤲🏻
Ebrussss Firuz İnşallah kendi sancınızla sağlıklı bi şekilde alırsınız bebeğinizi bende bu gece gelecek gibi hissediyorum çok az sancım var
aysegulonr turkeri-canan Bende öyleyim. 4 Eylül tam 9 ay 10 günlük zaman oluyor ama son 10 günü bekleyemeyebiliyor bebis. O yüzden Ağustos sonu Eylül başı 🥰
Ozlemkrsn Aycan051415 benim 7 haziran dedi doktor banada ya 10 gun once yada tam zamaninda gelecek gibi geliyorrr