Aycan051415 Ben 39 haftaligim son 7 yani adete göre 16sinda doğum ama bana 21inden sonra olcak gibi geliyo 🤷♀️ sizce siz ne zaman doğum yapcaksiniz🤔
minikmucizem7_ Aycan051415 35 haftalığım ayın 22 randevum var çatı muanesi olacağım o zaman belli olacak bakalım . Normal doğum 13 nisan gözüküyor adete göre sezeryan olur isem daha öne gelir bu tarih için açığı belli değil 😁Hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı kolay doğumun olsun canım 😘🥰
bebislerimi_buyutuyorum Aycan051415 benimki sezeryan olacak 38nci haftada mi sezeryana alıyorlar? Herhalde Haziran başı gibi dogururum 😅🤰🏻
_Lavinya Aycan051415 Ben şu an 21 haftalık oldum ☺️ Bana da hep Kurban Bayramı’nda doğum olacak gibi geliyor nedense🤭
Ilkhayat Tugba316 neden normal doğum değil canım hem sağlıklı hem de iyi ama sonuç sezaryan gidiyorsa bişi diyemem canım 🙏😳
Hicoo minikmucizem7_ bende 35+0 dayım daha önceki doğumum sezeryan özele gittiğim doktor 15 Nisan normal doğum ama sezeryan nisanın 7 si dedi . Devlette doğum yapicam onlarında ne dediği belli deil 16 sında kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Bus27ra27 minikmucizem7_ bende bugun girdim normalde nisan 5 olması lazım doğumum yumuşama var daha erken doğum yapabilirsin dedi
Aycan051415 Poyrazinannesi01 sence ne zaman dogaar tahmin alıyoruz canım aa salla bisey belki tutar😅🤣
Esrasena Poyrazinannesi01 benimde 18 i,çok kasılma var ,günde bel ağrılarım var ne alemde bilmiyorum 🤦🏻♀️🙄
Mucizemyoldaa Poyrazinannesi01 adetime göre 19 nisan ama ben erken gelicek diye hissediyorum hep. 34+2 haftamdayım. Normal istiyorum inşallah. Banada bi tarih söylesene canım 😁😂
turkeri-canan 14 haftalık hamileyim normalde 4 Eylül doğum zamanım ama doktor 26-27 Ağustos eğer bir sıkıntı çıkmazsa dedi niye erken tarih söyledi neye göre söyledi onu pek anlamadım ama
Aycan051415 turkeri-canan ilginçcc adet tarihinden genelde 10 gün önce 10 gün sonraya sarka biliyo hayırlısı bakalim
aysegulonr turkeri-canan Bende öyleyim. 4 Eylül tam 9 ay 10 günlük zaman oluyor ama son 10 günü bekleyemeyebiliyor bebis. O yüzden Ağustos sonu Eylül başı 🥰
Aytiii turkeri-canan bende 14 haftalıgım sizde cinsiyyeti söyledimi? bende hiçbirşey söylemedi..dogumun zamanıda..acaba devlet hastanesine gidiyorum ondan mı🤔
Hafize3536 bebislerimi_buyutuyorum bende sezeryan olacam inşallah bende 37 haftada sezeryana alıyorlar haziran başı gibi inşallah bende
Narmin21 Benim dogum tarihim 9 nisan ama gec dollenme oldugu icin daha gec ola bilir deye dusunuyorum🤦🏻♀️