NBA Aycan051415 benim de öyle nst de sancı var ama açılma yok diye doğuma almıyorlar bebek makat geliş diye merak ettiğim hiç açılma sancım olmasa ne yapıcaklar bugün 39 haftalık olucam
Aycan051415 NBA aa makat geliş mi makamda normal doğum nasıl olcak benim tersti eger dönmezse sezeryan demişti doktorum
Nefsm Aycan051415 30 Eylül doğumum sezeryan olucak Ekim di doğum tarihim normalde ama 30 Eylül de olcakmış
NBA Aycan051415 bana da sezaryen diyorlar ama ne alaka sancı açılma veya suyun gelmesini bekliyorlar yoruldum valla devlete gidiyorum ilki normaldi diye mi artık böyle yapıyolar anlamadım
Htcerdogn Aycan051415 bugün rüyamda doğum yaptığımı gördüm hatta bebeğin yüzünü bile gördüm 😂 bilmiyorum belki bişeyden etkilenmişimdir. Ama aklımda tutucam bunu. Normalda 21 haziran görünüyo ama rüyamda 18 inde yapıyodum 🤣
Yoncaasakin Aycan051415 29 Temmuz gözüküyor ultrasonda ama nedense ben daha erken gelicek gibi hissediyorum 🤗
Esrasena Poyrazinannesi01 benimde 18 i,çok kasılma var ,günde bel ağrılarım var ne alemde bilmiyorum 🤦🏻♀️🙄
benguuusk Aycan051415 benimki bence doğum günümde gelicek gibi hissediyorum 7 Eylül gibi normalde 13 eylülde doğum gözüküyor belki süpriz yapar 🤰😍
Duyguuuuuuu Aycan051415 9 gün kaldı diyor uygulama 39. Haftama girecem 2 güne ama ne zaman gelir bilmiyorum bu hafta sonuna kadar gelir diye düşünüyorum 😂 iki güne de kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek daha çatı muaynemde yapılmadı
Buki35 edibudu merhaba👋Benimde tahmini doğum tarihi 18/19 mayıs gün tam dolunca banada bayramda sancılanıp doğurcam gibi geliyor hep😱Allahım hepimize yardımcı olsun🙏
Ryry Bana nedense 1 nisanda sürpriz yapcak gibi 😄 ya ilk gebeliğim ama gelceğini hissediyor gibiyim yoksa ben mi psikolojik etkiliyorum bilmiyorum tabi🙈
Zeeynepp Aycan051415 11+4 doktor bişey demedi erken diye galiba Eylül e denk geliyor galiba ama kaçı bilmiyorum 🤗😅
Renginveannesi_ Aycan051415 benim kuzum kurban bayramında gelecek inşallah hayırlısı olur sağlıkla alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻🤍
Sevda555 Erkekannesii aaa bende 30+2ama utrosonda 31 dedi bayramin pesine dedi sabrim kalmadi artik.4 gundur bel ve karca agrim var kalcama kramp giriyo resmen gecer dimi?